Menu

DK Company Vejle søger indkøber med produktansvar til FRANSA

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Vejle
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til jobvejle@dkcompany.com

Vi søger en handlekraftig og erfaren indkøber, som vil få en central rolle i en travl indkøbsafdeling. Som indkøber hos FRANSA får du et udfordrende job med varierende arbejdsopgaver. Du vil være ansvarlig for igangsætning af nye styles, forhandling af priser, godkendelse af kvaliteter og leveringer. Du får en bred kontaktflade, både internt hos FRANSA, såvel som eksternt, hvor det bliver din opgave at opbygge og vedligeholde et internationalt netværk af leverandører.

Vi tilbyder en stilling med masser af udfordringer i en spændende virksomhed, hvor vi sammen skaber resultaterne. Du vil blive en del af en uformel organisation med plads til humor og smil og hvor samarbejdet med kollegaer på tværs af organisationen prioriteres.

ARBEJDSOPGAVER

 • Daglig opbygning og vedligeholdelse af et stærkt leverandørnetværk
 • Forhandle pris, kvalitet og levering med vores leverandører
 • Udvælge og sammensætte kollektioner i tæt samarbejde med vores designere
 • Tilsikre det rigtige pris/style mix på vores kollektioner
 • Daglig opfølgning på prøver, produktion og leveringer
 • Deltage på inspirationsture og leverandørbesøg blandt andet i Østen.

DIN BAGGRUND
Vi forventer, at du er en stærk og passioneret indkøber, der elsker at have travlt og ikke tøver, når beslutningerne skal tages. Du arbejder målrettet og sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.
Du er positiv, energisk, udadvendt og proaktiv, samt forstår at bevare overblikket i hektiske situationer. Du besidder en naturlig interesse for mode og er i stand til at spotte tidens trends og tendenser.
Du trives i en spændende og udfordrende stilling, hvor du selv må tage ansvar og får mulighed for at påvirke rammerne for din stilling.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Erfaring fra lignende stilling
 • Stærk på kvaliteter og sourcing.
 • Sans for godt købmandskab
 • Kommunikerer flydende på engelsk i både skrift og tale
 • Kendskab til IT (Navision er en fordel)
 • Rejsevant (du skal påregne 20 – 30 rejsedage om året)

Send ansøgning med dit CV til jobvejle@dkcompany.com – mærket ”Indkøber Fransa”.

Ansøgningsfrist: Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, så snart den rette person er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted: Vejle

Tiltrædelse: Efter aftale

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 16.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 3.5 mia.kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Frankrig, Schweiz, Holland, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh. Domicil Danmark er beliggende i Ikast, Vejle og København.

Se mere på dkcompany.com

Download

 • DK Company Vejle - indkøber med produktansvar FRANSA

  pdf, 0,48mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"