Menu

hummel i Aarhus søger Product Masterdata Responsible

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 30. september 2020 Adresse Aarhus
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
HER ER CHANCEN FOR AT SPILLE DIG PÅ HOLDET HOS HUMMEL A/S

Kan du koordinere, strukturere og udvikle hummel Product Masterdata samt indgå i fremtidige digitale udviklingsprojekter? Er du typen, der elsker at tingene er i orden, og er du god til at få opgaverne gennemført effektivt og struktureret?

ANSVAR OG UDVIKLING
Som ansvarlig for produktmasterdata i hummel bliver du en del af vores tværgående ”Master Data Unit”, som koordinerer varestam-oprettelser, varestruktur/varestrukturtabeller og processer på tværs af hummel. Du vil i samarbejde med teamet oprette, vedligeholde og validere masterdata og dertil sikre, at vi løbende optimerer processerne.

Du vil stå i spidsen for et team af 3 Masterdata koordinatorer, som opretter masterdata samt supporterer produktudviklere, konstruktører og indkøbere som brugere i Delogue, Perfion og Navision. Du bliver ansvarlig for afdelingens udviklingsopgaver og vores tværgående specialist, som understøtter processer og systemer vedr. masterdata på tværs af vores afdelinger.

Da du skal arbejde på tværs af vores produktudviklingsafdelinger, skal du være struktureret og evne at holde mange bolde i luften samtidigt uden at miste overblikket. Du vil være ”hands-on” i masterdataoprettelser samt varetage diverse ”support-requests”.

FÅ STYRKET DIN PROFIL HOS OS
Du vil blive en central person i organisationen med en bred berøringsflade og vil i samarbejde med organisationen udvikle og optimere vores masterdata flow, processer og systemer. Du vil stifte indgående kendskab til et brand, som gerne vil fremad, og som har noget på hjertet. Du får styrket dine samarbejds- og kommunikationsevner. Du får mulighed for at udvikle dig i et dynamisk miljø; et sted præget af innovativ opgaveløsning og masser af udviklingsmuligheder.

DINE SKILLS
Du evner at sikre et godt tværorganisatorisk samarbejde, du gennemskuer hurtigt systemer og komplekse problemstillinger, og med et godt overblik søger du at finde de bedste løsninger eller kommer med forslag til at løse problemstillingerne på en ny og anderledes måde.

  • Minimum 5 års masterdata-erfaring
  • Påviste resultater med udvikling og vedligehold af masterdata
  • Omgængelig, team-orienteret og god til at kommunikere bredt i en organisation på dansk og engelsk både i skrift og tale
  • Din arbejdsstil er kendetegnet ved at være analytisk, struktureret og løsningsorienteret, hvilket er med til at sikre kvalitet og fremdrift i opgaverne
  • God proces- og forretningsforståelse, gerne fra tekstil eller livsstilsbranchen
  • Fordel at kende til Navision, Delogue PLM og Perfion

Du vil have din daglige gang på hummels globale HQ i Aarhus. Der vil kunne forekomme begrænset rejseaktivitet.

VI ER GLOBALE Vores største marked er Central- og Nordeuropa. Vi er repræsenteret i mere end 35 lande verden over hvoraf vi har egne datterselskaber i 8 lande.

VI STÅR SAMMEN Vi tror på hold og individer med karakter. Sammen driver vi hummels vækst inden for sport, mode og børnetøj. Vi sætter barren højt - og vi leverer! Vores organisation er kendt for stærk teamånd, vores måde at tænke på og vores store sociale engagement samt brede CSR-aktivitet.

VI TROR PÅ DET VI GØR Vi ønsker at forandre verden gennem sport. Vores værdier SPORT, CHARACTER, KARMA, DANISHNESS & HERITAGE driver os i alt, hvad vi gør. Da du arbejder tværorganisatorisk, og derfor har en stor berøringsflade i hummel, er det vigtigt, at du kan identificere dig med virksomhedens værdier.

Er du klar til at forsætte din karriere i en organisation der vil fremad, udvikle dit potentiale og bidrage dit til hummels succes? - Så søg nu! Send din ansøgning med CV og foto nu, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Per Kragh Nielsen
Group Buying Director
Tlf.: +45 2999 2843

Ansøgningsfrist:
30. september 2020

SØG STILLINGEN HER

"