Menu

Ilse Jacobsen Hornbæk søger marketingchef

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 25. august 2019 Adresse Hornbæk
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen

Brænder du for dansk mode & tekstil, er du globalt tænkende og er digital markedsføring en af dine spidskompetencer? Så er du måske vores nye Marketingchef. Hos Ilse Jacobsen Hornbæk kommer du til at arbejde med best in class kollegaer i hele organisationen, og bliver en del af et stærkt marketingteam der har fokus på virksomhedens globale vækst. Du kommer til at lede Ilse Jacobsen Hornbæk brand'et, udarbejde marketing strategier samt stå for eksekveringen af marketingplanerne. Du vil arbejde på tværs af alle salgskanaler samt sikre alignment af alle off- og online kontaktpunkter. E-commerce er en del af ansvarsområdet.

Primært ansvarsområde

  • Udvikling af overordnet brand- og marketing strategi med udgangspunkt i virksomhedens DNA
  • Opbygning og optimering af marketing mix, inklusiv fastsættelse af KPI'er
  • Øge brandawareness samt fokus på kommerciel markedsføring
  • Udarbejde kampagnekoncepter samt lede implementeringen på både B2B og B2C platforme
  • Lede segment- produkt- og geografisk portefølje i henhold til IJHs langsigtede vækstmål
  • Digitalisering af branding og kommunikation på tværs af alle dicipliner
  • Udvikling af strategiske partnerskaber
  • Budget og P&L ansvarlig
  • Ledelsesansvar for 8 medarbejdere - fordel at have erfaring med forandringsledelse

Vi tilbyder
En spændende og indflydelsesrig position i en dynamisk virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø. Fleksible arbejdstider. En del af ledergruppen. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsordning.

Ansøgningsfrist: 25/08/2019

SØG STILLINGEN HER

 

ILSE JACOBSEN HORNBÆK blev grundlagt i 1993 af designer og iværksætter Ilse Jacobsen, og er en af landets førende livsstilsvirksomheder med concept stores i Danmark, Sverige, Norge, Island og England.

I dag er det en spændende vækstvirksomhed med en omsætning på et trecifret millionbeløb og globalt salg til 26 forskellige markeder.

Livsstilsbrandet ILSE JACOBSEN HORNBÆK omfatter i dag både tøj, sko, regntøj, gummistøvler samt en serie af spa- og skønhedsprodukter under navnet ILSE by ILSE JACOBSEN. Livsstilsuniverset er ligeledes blevet udvidet med spa- og restaurant konceptet KURBADET by ILSE JACOBSEN samt blomsterbutikkerne BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN.

Ilse Jacobsen har desuden, gennem sit virke som investor og mentor i DR’s programserie ”Løvens hule”, investeret i en række spændende start-up virksomheder.

IJH A/S
Holmenevej 31
DK 3140 Ålsgårde

+ 45 4970 3176
www.ilsejacobsen.com

"