Menu

Masai Clothing Company i København søger Head of E-Commerce

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse København K
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen

Motiveres du af at stå i spidsen for en ambitiøs vækststrategi inden for E-commerce? Sætter du pris på et stort råderum, og har du evnerne til at drive en velfungerende onlineforretning mod nye højder? Så kan du nu blive en del af en international virksomhed med store ambitioner – også for sin e-handel…

En onlineforretning i stor vækst
Masai Clothing Company ApS udvikler og markedsfører tøj til den modebevidste kvinde, der ønsker en afslappet og personlig stil. Vækstmålet, for det hurtigt voksende forretningsben, er udstukket, og du skal med din dybe forståelse for E-commerce fastsætte agendaen, der forløser e-handelsplatformens potentiale.

Som Head of E-commerce bliver du overordnet ansvarlig for virksomhedens onlinesalg og får følgende ansvarsområder:

  • Udarbejdelse og eksekvering af virksomhedens ambitiøse vækststrategi for E-commerce
  • Udarbejdelse og eksekvering af OMP go-to-market strategi, inkl. salgskanaler, platforme, kundesegmentering, tidsplan og budgettering
  • Daglig ledelse af fem medarbejdere
  • Dialog med samarbejdspartnere
  • Bestyrelsesrapportering samt tæt dialog med direktionen

Som en del af virksomhedens ledergruppe bliver din strategiske indflydelse stor. Din arbejdsgang bliver på Masais hovedkontor i København, og du refererer direkte til virksomhedens CEO.

Det guidende fyrtårn, der får kunderne til at handle
Som Head of E-commerce får du personaleansvar for fem engagerede medarbejdere. Afdelingen har brug for en leder, der guider og sætter retningen, så alle arbejder henimod den fælles ledestjerne. Det formår du via god dialog, hvor du involverer og motiverer teamet omkring dig. Du evner ligeledes at skabe gode relationer til interne såvel som eksterne samarbejdspartnere.

Du er en digital købmand, der brænder for onlinesalg, og som konstant stiler efter at skabe øget trafik og optimere salget. Du er udviklingsorienteret og optaget af at skabe den bedste købsoplevelse for kunderne, hvilket du sikrer med din kommercielle tilgang samt ved at analysere data med henblik på at videreudvikle onlinesalget. Din approach er struktureret og proaktiv, og du løser altid opgaverne inden for tids- og budgetrammerne.

Det er afgørende, at du har dyb indsigt i E-commerce disciplinen, og at du har skabt mærkbare resultater, som ansvarlig for internationale e-handelsplatforme. Det vil være fordelagtigt, hvis du har erfaring fra livsstilbranchen eller FMCG hos en virksomhed, der har drevet e-handel udover Europas grænser. Du får en stor kontaktflade, hvorfor det forventes, at du er velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk.

Succesfuld konceptdrevet modevirksomhed
Masai Clothing Company ApS blev etableret i 1992 og har siden udviklet sig til et internationalt modebrand med en stor loyal kundebase i Europa og USA. Masai sælger sin unikke kollektioner i 37 egne konceptbutikker i Skandinavien samt i mere end 1.400 uafhængige detailbutikker og stormagasiner fordelt på 25 lande.

Som Head of E-Commerce bliver du en del af en stærk organisation med en inspirerende kultur. Her er nøgleordene passion og troen på Masai, som går hånd i hånd med den humørfyldte tone blandt de 50 medarbejdere på hovedkontoret i hjertet af København. Læs yderligere om virksomheden på Masais hjemmeside, LinkedIn, Facebook eller Instagram.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulenter:

Marlie Hede
Mobil: +45 22 86 29 49
Email: marlie@humantrust.dk

Christian Jonsbak Uttrup
Mobil: +45 23 47 67 43
Email: christian@humantrust.dk

HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen via HumanTrust A/S.
SØG JOBBET HER

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

"