Menu

Message i Hjørring søger E-commerce Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Hjørring
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Digital købmand til ledelse af kommerciel funktion med fokus på digitale muligheder

Som E-commerce Manager bliver du ansvarlig for at sikre en stigende afsætning gennem Message A/S’ webshops samt ansvarlig for at lede og motivere et team på 6-7 dedikerede medarbejdere, der driver og udvikler de digitale salgskanaler.

Med reference til CEO kommer du til at drive et af de centrale områder i virksomhedens vækst- og ekspansionsstrategi, idet der forventes en betydelig vækst af salget via de digitale kanaler i de kommende år. Derudover får du en afgørende betydning i udviklingen af virksomhedens tilgang til omnichannel. Dette sker blandt andet ved et tæt samarbejde imellem E-Commerce, Marketing, Indkøb, Salg, Kundeservice og IT. Et samarbejde hvor E-Commerce Manageren forventes at tage et bærende ansvar.

Som leder bliver du ansvarlig for, at nye og erfarne medarbejdere har en høj standard i arbejdet, så afdelingen som et samlet hele udvikles og vokser. Samtidig bliver E-commerce Manageren ansvarlig for videreudviklingen af strategien for afdelingen og dets medarbejdere. Således kommer vedkommende til at stå i spidsen for at udvikle, motivere og fastholde teamets medarbejdere igennem f.eks. målstyring, medarbejderudvikling og nærværende ledelse.

Af ansvars- og arbejdsområder kan nævnes:

  • P/L-ansvar for Message A/S’webshops
  • At vækste online – forretningen og udvikling af nye forretningsområder
  • Drive en stærk kundeoplevelse på de forskellige sites, herunder en stærk UX, der maksimerer konvertering og AOV
  • Agere tovholder og bevare det overordnede overblik over aktiviteter, trafik og salg
  • Øge og vedligeholde UX, kunde- og købsoplevelsen på det enkelte site
  • Udvikle og optimere online løsninger, der bidrager til øget salg og EBIT
  • Sikre optimal synergi mellem on- og offline marketing og den overordnede strategi
  • Sikre at virksomheden eksponeres optimalt på aktuelle platforme med både inspiration og ”call to action” budskaber

Du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling som E-commerce ansvarlig. Du har en opdateret back-end toolbox, er erfaren i at lede E-commerce aktiviteter og medarbejdere, har praktisk erfaring med eksekvering på både strategisk, praktisk og operationelt niveau. En relevant kommerciel eller marketingmæssig uddannelse er en fordel men ikke et krav. Erfaring fra livsstilsbranchen gør dig i stand til at forstå de mekanismer, der sætter den daglige agenda og er ligeledes en fordel.

Som person er du ambitiøs, proaktiv og resultatorienteret og søger altid at overgå gårsdagens resultater. Samtidig er du en person med et stort drive, som tænker innovativt, og som kan arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines. Du bevarer overblikket, selvom tiden er presset, du er samarbejdsorienteret, og du har en naturlig og personlig autoritet. Derudover har du stærke analytiske egenskaber og forstår at skabe den rigtige kobling mellem forretningen, strategien og teknologien.

Message A/S tilbyder en nøgleposition med et stort ansvar i en innovativ og dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, såvel personlig som fagligt.

Arbejdssted: Hjørring

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN HER

 

Message A/S
Message A/S er en innovativ og dynamisk modevirksomhed, som designer, producerer, distribuerer og sælger tøj og accessories i det meste af Europa og i Nordamerika. Størstedelen af aktiviteterne, herunder design, indkøb, distribution og administration og økonomi styres fra hovedkontoret.

Virksomheden består i dag af 32 multibrandstores, 26 i Danmark og 6 i Norge, med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale brands. Virksomheden har ca. 150 medarbejdere, hvoraf de 40 er placeret på hovedkontoret i Hjørring.

Message A/S elsker mode! Og elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til deres kunder. I butikkerne kan man finde brands som mbyM, Second Female, Just Female, Mads Nørgaard, Global Funk og mange flere.

Læs mere på www.message.dk

"