Menu

OffSpring i Gentofte søger konstruktørassistent til WHEAT

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 26. maj 2019 Adresse Gentofte
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til job@wheat.dk

Da vores konstruktørteam har rygende travlt med at holde alle bolde i luften på én gang, søger vi nu en effektiv person til at løfte arbejdsbyrden med os.
Så er du (ny)uddannet konstruktør og klar på nye udfordringer, vil vi meget gerne høre fra dig!

Om Wheat
Offspring A/S designer og producerer børnetøj af mærket Wheat, hvor fokus på kvalitet og komfort er i højsædet. Vores identitet kendetegnes ved håndtegnede prints, naturlige materialer og harmoniske farvekombinationer, hvilket har sikret os en stærk position på det danske børnetøjsmarked, samt et voksende eksport marked.

Profil
Vi forventer, at du er selvstændig og har sans for detaljen. Du kan godt lide at have en finger på pulsen og formår at bevare overblikket i en travl hverdag. Dine primære arbejdsopgaver vil være opmåling-, kommentering og fitting af samples. Ydermere forventer vi, at du er super- bruger i Excel samt engelsk på skrift og tale.

Arbejdsopgaver

  • Opmåling af kollektionen (10 - 15 timer ugentligt)
  • Tilretning- og kommentering af prøver
  • Kommunikation med vores udenlandske leverandører
  • Graduering
  • Diverse ad hoc opgaver

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads i et stærkt fagligt miljø, hvor kompetencer, udvikling og teamwork er på dagsordenen. Fuldtidsjobbet vil derudover give dig et grundigt indblik i at arbejde i en hurtigt voksende børnetøjsvirksomhed.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgning samt CV sendes til job@wheat.dk
Skriv ’Konstruktørassistent’ i emnefeltet
Ansøgningsfristen er d. 26/05/2019

Løn efter aftale. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. For yderligere info om stillingen kan Theresia kontaktes på: Tlf. +45 45 20 02 20

 

 

OffSpring A/S • Grusbakken 13 • 2820 Gentofte

Download

  • OffSpring - konstruktørassistent WHEAT

    pdf, 0,06mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"