Menu

PWT Group i Aalborg søger indkøbsassistent

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 16. december 2019 Adresse Aalborg SV
Tiltrædelse 1. februar 2019 Send ansøgning til Se link i annoncen
Indkøbsassistent med udviklingspotentiale i internationalt miljø.

Vil du beskæftige dig med velkendte herretøjsbrands som LINDBERGH, BISON, MORGAN, SHINE ORIGINAL, JUNK DE LUXE og JACK`S SPORTWEAR INTL.

Kunne du tænke dig at have daglig kontakt til internationale leverandører?

Velkommen til PWT Group.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hovedsæde i Aalborg, hvor vi er omtrent 100 ansatte. Du bliver en del af vores indkøbsafdeling, der tæller 20 nye kollegaer, til daglig indgår du i et mindre team bestående af andre indkøbsassistenter og indkøbere.

Du får desuden et tæt samarbejde med resten af virksomheden, da du jævnligt kommunikerer med design-, salgs- og logistikafdelingen.

En foranderlig hverdag med international kontakt:
Din hovedopgave er daglig kontakt til dine egne leverandører, samt at supportere vores indkøbere i teamet. Det betyder, at du har en opfølgende rolle med mange opgaver på kryds og tværs, og du samarbejder med mange forskellige mennesker. Her finder du den rette prioritering og formår at bevare overblikket, når tingene nogle gange går stærkt.

Du vil varetage daglig kontakt til dine egne leverandører, som befinder sig i hele verden – dog primært i Asien. Her tager du dig af hele processen fra igangsættelse af nye styles fra designafdelingen, produktions- og leveringsopfølgning og kvalitetssikring. Du vil i hverdagen få hjælp og sparring fra de mere erfarne indkøbere – fx når større beslutninger vedrørende produkterne skal træffes.

Hjælpsomt miljø og god vejledning:
Som en del af PWT Group A/S får du en bred, intern kontaktflade, hvor dine kolleger altid står klar til at vejlede dig. Vi har en hjælpsom og uformel kultur, hvor der også er plads til sjov i den travle hverdag.

Dertil får du mulighed for at afprøve dine talenter i vores internationale miljø. Da vi bl.a. har 7 velkendte herretøjsbrands og 204 butikker fordelt i 4 lande, er din hverdag præget af både travlhed, alsidighed og gode muligheder for at øge din viden om branchen.

Vi forestiller os du kommer med:

  • Erfaring fra en tilsvarende stilling i en indkøbsafdeling.
  • En grundlæggende interesse for tøj og mode – gerne herretøj.
  • En teknisk forståelse for beklædning – i forhold til kvalitet- og konstruktioner mm.
  • Da al leverandørkontakt foregår på engelsk, skal du kunne kommunikere flydende på engelsk i skrift og tale.

Vi tror du kan udvikle dig til:
Hovedopgaven består i daglig kontakt til dine egne leverandører, samt at supportere vores indkøbere i teamet med mange spændende opgaver på kryds og tværs. I takt med din erfaring bliver større og bredere vil du kunne udvikle dig i vores spændende virksomhed inden for dine fagområder - Hvorved du får større ansvar og indsigt i egne projekter, der inkluderer alt lige fra igangsættelse af vareprøver, prisindhentning- og forhandling, kvalitetssikring og reklamation.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Purchasing Manager Claus Christensen på tlf. 7245 4563 .

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og ansætter når den rette er fundet til stillingen

Stillingen er 37+. Der kan i spidsbelastningsperioder forekomme overarbejde der ikke honoreres særskilt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted
Gøteborgvej 15-17, 9200 Aalborg SV

Stillingstype
Indkøbsassistent

Ansøgningsfrist
16.12.2019

Startdato
01.02.2020

SØG STILLINGEN HER

"