Menu

SHOE THE BEAR i Aarhus søger designer

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 4. januar 2019 Adresse Aarhus
Tiltrædelse 1. marts 2019 / snarest muligt Send ansøgning til jakob@shoethebear.com

SHOE THE BEAR er et af Danmarks hurtigst voksende skomærker og 5-dobbelt Gazelle virksomhed. SHOE THE BEAR har gennem de senere år oplevet en markant vækst og gennem kontorerne i Aarhus og København udvikles der nogle af branchens smukkeste sko, som sælges i mere end 20 lande verden over.

Til vores kontor i Aarhus søger vi nu en dedikeret designer til i tæt samarbejde med vores indkøbsteam at udvikle vores pigekollektioner.

Stillingen
Du får med reference til den kreative direktør, ansvaret for opbygning og udvikling af SHOE THE BEARS pige kollektioner.

Vi søger en designer der besidder et godt overblik, er stærk på trend og farver og formår at omsætte dette til en kommercielle retning.  Et bredt kendskab til hele værdikæden og stor viden inden for konstruktion og produktion af sko. I tæt samarbejde med indkøbsteamet, salg og ledelsen, har du ansvar for at kollektionerne bliver udviklet og sammensat, så de er med til at løfte SHOE THE BEAR i den ambitiøse vækstplan der ligger.

Dine kompetencer:
Du har en relevant uddannelse og erfaring indenfor design og forstår den tekniske opbygning af sko. Du er struktureret, engageret og har evnen til at bevare overblikket i enhver situation. Engelsk og relevante IT-kundskaber på højt niveau er et must.
Du arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt og er samtidigt en team player, der trives i et dynamisk og åbent team, der brænder for det vi laver.

Der må beregnes et væsentligt omfang af rejsedage og vi forventer at du har dit bagland med dig i dette.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår fastsættes ud fra kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning & CV mærket “DESIGN” til jakob@shoethebear.com
Det vil være en fordel at kunne referere til tidligere arbejde eller portfolio.
Har du spørgsmål angående stillingen eller SHOE THE BEAR, kan du kontakte os på tlf. 6167 7900.

Ansøgningsfrist og startdato
Ansøgningsfrist d. 4. januar 2019.
Samtaler midt januar. 2019
Ansættelsesstart d. 1. marts 2019 eller efter aftale.

Nannasvej 18                P: +45 2576 7977                  W: shoethebear.com
DK–8230 Aabyhøj        E: info@shoethebear.com     VAT: DK32281478

Download

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"