Menu
Kreditforsikring

Euler Hermes

Euler Hermes tilbyder alle medlemmer af Dansk Mode og Tekstil skræddersyede og konkurrencedygtige produkter og services indenfor kreditforsikring og inkasso, som er tilpasset din virksomheds situation.

HVAD ER KREDITFORSIKRING?
Kreditforsikring beskytter din virksomhed mod både kommercielle og politiske risici, som du ikke har kontrol over. Den forbedrer kvaliteten af din bundlinje og ved at reducere risikoen for uventet insolvens hos dine kunder, hjælper forsikringen din virksomhed med at vokse på en lønsom måde. 

Få dine penge hjem
En kreditforsikring hos Euler Hermes beskytter din virksomhed, hvis en kunde i Danmark eller i udlandet ikke betaler. Euler Hermes’ netværk af risikoeksperter overvåger dine internationale og nationale kunders finansielle styrke og soliditet – og vi giver hver af kunderne en rating, som afspejler virksomhedens tilstand, og hvordan de driver forretning.

Baseret på denne rating, får hver af dine købere tildelt et specifikt kredit limit. Du - som forsikringstager – kan gøre krav på et beløb svarende til dette limit, hvis noget skulle gå galt. Limit bliver justeret op eller ned, hvis ny information om kunden bliver tilgængelig.

Vi holder øje med kundens tilstand
Vi informerer dig løbende om dine kunders finansielle stabilitet, og deres evne til at betale dig. Hvis en køber ikke har mulighed for eller nægter at betale, er
du forsikret. Vi tilbyder inkasso overalt i verden.

Hvad betyder en øget betalingstid fra din kunde?
En øget betalingstid vil højst sandsynlig påvirke dit cash flow og likviditet. I Euler Hermes holder vi hele tiden øje med verdensmarkedet, og i 2017 estimerer vi, at den generelle betalingstid for varer på eksportmarkederne vil ligge på 64 dage. Dog vil 1 ud af 4 kunderførst betale efter 88 dage.

Er du i tvivl om din kunde eller potentielle kunde, er blandt de 25%, der betaler for sent? Med en kreditvurdering får du hjælp til at vurdere dine kunder, inden du handler med dem.

START MED EN GRATIS KREDITVURDERING af din potentielle kunde

Gå ind på eulerhermes.dk/kreditvurdering inden problemet opstår, og skriv DMT i kommentarfeltet.

Vores løsninger:
Kreditforsikring (kan skræddersyes din virksomhedsbehov)

Når du giver dine kunder kredit, er der altid en risiko for, at de ikke er i stand til at betale. Med en kreditforsikring fra Euler Hermes overtager vi denne kreditrisiko. Vi vurderer løbende dine debitorer og giver dig besked, hvis der sker ændringer i deres risikovurdering. Udover dette, giver vi dig adgang til en bred vifte af oplysninger om bl.a. juridiske forhold og markedsforhold. 

En kreditforsikring giver dig:

  • Beskyttelse mod ubetalte fakturaer: En kreditforsikringspolice beskytter dig, hvis dine kunder går konkurs eller misligeholder betaling af fakturaer. Et uforstyrret cash flow stabiliserer din virksomhed, giver dig øget mulighed for finansiering og forbedrer dine relationer til banken.
  • Indsigt i dine kunders situation: Gennem omfattende kreditinformationer, kender du altid dine nuværende og potentielle kunders finansielle position, uanset hvor i verden de befinder sig. Dine administrative omkostninger minimeres, da Euler Hermes løbende vurderer dine kunders kreditværdighed.  
  • Tryghed til at udforske nye forretningsmuligheder: Med Euler Hermes i ryggen, kan du fokusere på din virksomheds kernekompetencer, nye forretningsmuligheder samt de udfordringer, som din virksomhed står overfor. Derved øges din virksomheds effektivitet og konkurrenceevne. 

Simplicity
Tænk, hvis du kunne tegne en kreditforsikring, der automatisk dækker alle dine debitorer. Det kan du nu med Simplicity!
Med Simplicity får du en praktisk og enkel kreditforsikring, som giver din virksomhed en effektiv beskyttelse mod debitortab på både danske og udenlandske kunder.

Se mere her

Produktblad kan ses under download.

Kontaktinformation
Kontakt John Knudsen, kreditforsikringsspecialist på +4528106299  eller john.knudsen@eulerhermes.com for at afklare nærmere.

Euler Hermes er kåret som verdens førende kreditforsikringsselskab af Global Trade Review (GTR) for 4. år i træk.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"