Menu

JOOR

DM&T's medlemmer opnår fordelagtige priser på JOORs globale wholesale-platform, som sætter dig i forbindelse med 190.000 retailere fordelt på 144 lande.

Vi er glade for at kunne annoncere, at Dansk Mode & Textil har indgået en aftale med JOOR, verdens førende digitale wholesale market place og data-børs, som er en ny aktør på det skandinaviske marked. Dansk Mode & Textil ser klare fordele for branchens virksomheder i denne aftale og håber at medlemmerne vil tage godt imod den.

 

JOOR forbinder de bedste brands som Saint Laurent, Raf Simons, Balmain og danske Ganni med førende retailere, herunder eksklusive retail-partnere som Harrods, Merci, Printemps og Neiman Marcus, for at skabe hurtigere, lettere og smartere wholesale-salg og -indkøb. Som den største og mest indflydelsesrige marketplace, er det JOORs mission at være branchens data-børs for alle wholesale-virksomheder, og JOOR udtrykker glæde over at indgå et partnerskab med Danmarks førende modeorganisation med henblik på styrke den skandinaviske ekspansion.

 

Med en platform, der inkluderer både en iPad app og web-løsning, imødekommer JOOR både indkøbere og sælgeres behov, ligesom JOOR hjælper mere end 8.500 brands og 190.000 retail-lokationer fordelt ud over 144 lande med at slippe for manuelle processer og øge deres wholesale-forretning gennem mere effektiv og virkningsfuld ordrebehandling, kollektionsplanlægning og analyse i realtid. JOORs marketplace indeholder brands inden for 53 forskellige kategorier, herunder sko, accessories, herre, dame, børn og interiør.

 

JOORs 25 eksklusive globale retail-partnerskaber giver betydelige fordele for brands på JOOR:

  • Mulighed for hurtigere og enklere at tilpasse og dele digitale linesheets med top-retailere.
  • Din kollektion kan ses først af dine top-retailere, der benytter JOOR
  • Du kan gnidningsfrit sende opdateringer af style data og annulleringer i realtid
  • Du modtager hurtigere ordrebekræftelse fra retailerne

 

Dansk Mode & Textil har indgået denne aftale på vegne af medlemmerne og dermed den danske livsstilsbranche. Som et resultat af aftalen modtager Dansk Mode & Textils medlemmer en særlig pris på første års abonnement. Aftalen giver medlemmer af DM&T...

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"