Menu

Cyberpilot

Styrk din virksomheds IT-sikkerhed

For at kunne bidrage til en øget IT-Sikkerhed for medlemmerne har DM&T indgået et samarbejde med IT-sikkerhedsfirmaet CyberPilot, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde cyber awareness træning. Træningen har til formål at lære medarbejdere, hvordan de beskytter sig selv, og ikke mindst virksomheden, mod IT-kriminalitet.

IT-sikkerhed er et område, som efterhånden fylder meget i den offentlige debat og hos vores medlemmer. Flere og flere virksomheder bliver udsat for forskellige former for cyberkriminalitet, og det kan føre store konsekvenser med sig. Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere bliver uddannet i IT-sikkerhedsforsvar, da de i stigende grad er potentielle mål for angreb udefra.

 

Ved at tilmelde dine medarbejdere til online kurset, kan du nu sikre dig, at din virksomheds medarbejdere får grundlæggende viden og nyttige værktøjer på en nem, hurtig og let forståelig måde.

 

Awareness-træningen er 100 % online og består af to dele:

 

  1. Opstartslektioner:  Fire grundlæggende lektioner om IT-sikkerhed med tilhørende spørgsmål, der blandet andet tager udgangspunkt i, hvad dataforordningen betyder for dine ansatte, og hvordan man kan genkende og undvige phishing-angreb. Målet er, at dine ansatte skal gennemføre disse lektioner i løbet af den første måned.

  2. Månedlige lektioner: Fremadrettet vil dine ansatte én gang om måneden modtage en ny lektion med et aktuelt og relevant emne. IT-sikkerhed er et bredt område med mange emner, som udvikler sig hurtigt, så ved at modtage løbende lektioner kan man bedst muligt sikre, at i hele tiden holdes opdateret i takt med udviklingen

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"