Menu
Executive Director & Group CEO, Esprit

Anders Kristiansen

En af meget få danske topledere i den globale modebranche gæster TOPMØDE. Her taler Esprits Anders Kristiansen om den omfattende transformation af Esprit, han står i spidsen for og de krav, det stiller til ham som leder og organisationen som helhed.

Danske Anders Kristiansen er Group CEO i den globale modevirksomhed Esprit. Foto: PR
Danske Anders Kristiansen er Group CEO i den globale modevirksomhed Esprit. Foto: PR

24. april 2019

I marts 2018 blev det offentliggjort, at danske Anders Kristiansen var manden, der skulle afløse José Manuel Martínez Gutiérrez som Group CEO for den globale modevirksomhed Esprit. Danskeren skulle dermed stå i spidsen for brandet, der er grundlagt i 1968, og som i dag sælger i mere end 40 lande med mere end 750 egne butikker og over 6.000 wholesale-salgssteder.

Anders Kristiansen har et imponerende internationalt CV. Han var i en årrække CEO i den britiske modekæde New Look, og før det Vice CEO for Bestseller China. Han har ligeledes været President Staples China & SVP Staples inc., haft ledende stillinger i kontorforsyningsvirksomheden Lyreco, belgiske GBC, tyske Herlitz og Euro Buro, mens han i Danmark bl.a. har været Purchasing Manager for Bog & Idé.

I løbet af sin karriere har Anders Kristiansen løbende udbygget sin ledelsesmæssige værktøjskasse på blandt andet Harvard, IMD og INSEAD.

På TOPMØDE 2019 taler Anders Kristiansen om den ambitiøse transformation af Esprit, han står i spidsen for. Han bruger sin omfattende erfaring til at sætte virksomheden, brandet og forbrugerne i perspektiv. Glæd dig til at opleve en af meget få danskere, som bestrider en topstilling i en international modevirksomhed.

"