Menu
Erfaren logistikekspert

Hans Elmegaard

Hans Elmegaard har gennem årtier været helt inde i logistikbranchens motorrum hos nogle af de allerstørste aktører. På TOPMØDE giver han et overblik over den globale logistik og udpeger de tendenser, der kommer til at præge området de kommende år.

22. juni 2022

Hans Elmegaard er en kapacitet, når det kommer til logistik med særlig vægt på den forbrugervendte del af logistikken. Han har gennem mere end 20 år været en del af logistikbranchen, efter han i 1997 startede i shippingbranchen. Sidenhen har han bestredet ledende stillinger Hong Kong, Holland, Schweiz og Danmark, og CV’et tæller blandt andet poster som VP, Business Development, Asia for DSV; Global Head of Retail hos Mærsk; Global Head of Supply Chain Solutions i Panalpina og senest var i CEO for Scan Globals e-commerce og fulfillment-aktiviteter.

På TOPMØDE deler Hans Elmegaard ud af sine erfaringer, sætter fokus på det aktuelle logistikbillede og giver sit bud på, hvordan man som mode- og tekstilvirksomhed håndterer logistik på den optimale måde.

Vil du vide mere om Hans Elmegaard og hvorfor vores opfattelse af logistik står ved en skillevej, kan du læse det interview, DM&T lavede med ham tidligere på året, her
"