Menu
Adjunkt og ph.d.-studerende, VIA Design

Mette Terkildsen

Mette Terkildsen er ekspert i størrelsessystemer, pasform og dokumentation. Hun har derudover en omfattende viden om, hvordan teknologien kan bidrage til en mere tidssvarende produkt- og størrelsesudvikling.

20. august 2018

Mette Terkildsen er adjunkt og ph.d.-studerende på VIA Design. Hun er ekspert i størrelsessystemer, pasform og dokumentation. Hun har derudover en omfattende viden om, hvordan teknologien kan bidrage til en mere tidssvarende produkt- og størrelsesudvikling.

Mette har arbejdet omfattende med 3D bodyscanning med henblik på at skabe mere retvisende størrelsesangivelser og give et opdateret billede af de kropsmål, man designer til. Mette har været en af de primære drivkræfter i at skabe et overblik over nye kropsmål ved hjælp af en avanceret kropsscanner, noget som ikke er blevet opdateret i Danmark siden 1970'erne.

På TOPMØDE 2018 taler hun sammen med Poul-Erik Jørgensen, ligeledes VIA Design, om hvordan branchen kan omfavne nye teknologiske muligheder. Sammen står de bag projektet Fashion Design 4.0, som netop sætter fokus på nye teknologier i modebranchen, og hvordan det påvirker den fremtidige produktionsproces.

"