Menu
Founder & CEO, Rodinia Generation

Trine Young

Med Rodinia Generation vil Trine Young revolutionere måden, vi producerer tøj på. Rodinia Generation har netop slået dørene op til en ny micro factory, og på sigt er det tanken, at de skal rulles ud globalt.

Trine Young er stifter af Rodinia Generation, en tech start up, som vil revolutionere måden, hvorpå tøj fremstilles.
Trine Young er stifter af Rodinia Generation, en tech start up, som vil revolutionere måden, hvorpå tøj fremstilles.

22. september 2021

Trine Young er founder og adm. dir. af det ambitiøse tech-fashion start-up Rodinia Generation, som udvikler en state-of-the-art produktionsteknologi, der kan blive en af de globale industri-disruptors på rejsen mod en bæredygtig-og teknologidrevet modeindustri. Med planen om en global udrulning af automatiserede micro-factories, åbner virksomheden i denne måned dørene til prototypen på den micro-factory, der henover de næste mange år skal udrulles globalt, fra en adresse i København.

Uddannet som beklædningsdesigner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og med en MA i Design & Technology fra London College of Fashion havde Trine Young en ambition om at indføre bæredygtige initiativer hos allerede etablerede brands hjemme i Danmark. Efter nogle år med fokus på print-processer og produktion hos et anerkendt dansk fashion brand, blev det dog teknologien og interessen for bæredygtighed, der fik Trine til at søge mod de mange uløste problematikker i produktionskæden.

"