Foto: Gant Rugger

Stor vækst for Gant i Danmark

Selskabet, der har rettighederne til Gant i Danmark, har haft et fremgangsrigt regsnkabsår.

17.02.2015

Jens Schirmer A/S, der har de danske rettigheder til salget af brandet Gant, har igen haft et godt regnskabsår. Regnskabet, der dækker perioden 1. oktober 2013-30. september 2014, er det 31. regnskabsår fra selskabet i Kgs. Lyngby.

Bruttofortjenesten steg fra 12,4 mio. kr. i 2012/13 til 15,6 mio. kr. i 2013/14.

Resultat af ordinær primær drift var 9,4 mio. kr. mod 5,4 mio. kr. året før.

Resultatet før skat blev 7,1 mio. kr. mod 3,9 mio. kr. i 2012/13, mens bundlinjen endte på 5,3 mio. kr. mod 3 mio. kr. året før.

Egenkapitalen udgjorde ved regnskabsårets slutning 14,2 mio. kr.

Ledelsens opfattelse af årets regnskabsresultat er, at det er et resultat af de investeringer, der er blevet gjort løbende i året. Ledelsens forventning til en øget omsætning og dermed en øget markedsandel er opfyldt, og der forventes vækst i omsætning og afkast i indeværende regnskabsår på grund af øget ordreindgang og en markant stigning i firmaets markedsføringsbudget.

Textuelt har bedt Jens Schirmer om en kommentar til, hvad der er baggrunden for væksten.

- Årsagen til det gode resultat er en ny strategi, som vi lagde for halvandet år siden. Her besluttede vi blandt andet at sætte yderligere fokus på kundepleje og på annoncering. Især brandet Gant Rugger er blevet løftet af den øgede markedsføring og fokusering. Men også damesiden er steget markant, forklarer Jens Schirmer, der endvidere vurderer, at forbrugere i usikre tider søger mod tryghed, sikkerhed og value for money – alle begreber, som Gant leverer. I efteråret 2015 vil der igen ske nye ting, som kommer til at understøtte vækstplanerne, ligesom der er spændende tiltag på tegnebrættet til foråret 2017.

Desværre kan Jens Schirmer endnu ikke løfte sløret for indholdet i planerne, men Textuelt følger op i takt med offentliggørelsen af Gants aktiviteter på det danske marked.

Læs også
GANT holder niveauet
Gant frem igen
Gant: Plus på 6,7 mio.

Simon Hansen

KONTAKTPERSON

Simon Hansen
Presse- og kommunikationschef
tlf: 97117292 · mobil: 40227222 · sh@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil