Fornuftigt år for Elton

Dametøjsleverandøren fra Herning kommer styrket ud af 2015, og ledelsen er tilfreds.

01.04.2016

Elton A/S, som sælger dametøj under varemærket Elton kommer styrket ud af 2015. Bruttofortjenesten stiger en smule fra 7,2 mio. kr. til 7,3 mio. kr. i 2015, mens driftsresultatet stiger fra 1,9 mio. kr. til 2,1 mio. kr. Også på bundlinjen noterer Elton A/S sig for en mindre stigning, og årets resultat udgør 1,2 mio. kr., hvilket er 100.000 højere end sidste år. Ledelsen med direktør Lars  Utoft i spidsen erklærer sig tilfreds med årets udvikling.

Også for Elton har året båret præg af de usikre valutamarkeder. Elton afsætter sine varer i Norden, Holland og Canada, og ledelsen noterer i årsrapporten, at især den norske krones negative udvikler påvirker årets resultat i den forkerte retning.

For det kommende år forventer Elton at fastholde og udbygge sin markedsposition. Ledelsen fortæller ligeledes, at man i 2016 vil investere i at optimere virksomheden.

Egenkapitalen udgør med året udgang 5,3 mio. kr. og egenkapitalens forretning ligger på 24,9 %. 


Læs også
Elton får nye venner online
Atter solidt regnskab fra Elton