Foto: Won Hundred

Won Hundred tilbage i plus

Den københavnske modevirksomhed kommer stærkt igen ovenpå udfordrende 2014.

11.04.2016

W H Aps, selskabet bag modebrandet Won Hundred, leverede en pæn fremgang i det forgangne regnskabsår. Modevirksomheden, som har base i København, hævede bruttofortjenesten fra 5,4 mio. kr. i 2014 til 9,2 mio. kr. i 2015. det betød et positivt driftsresultat på 1,9 mio. kr. mod et minus på 1,4 mio. kr. i 2014. Bundlinjen skiftede farve fra rød til den udødelige modeklassiker sort, og årets resultat blev 572.276 kr. mod et minus på 1,4 mio. kr. året før. 

Won Hundred laver tøj til både mænd og kvinder, og brandet sælges i en række butikker verden over. Derudover sælges tøjet i brandets to danske butikker, som ligger i Aarhus og København. Brandet er grundlagt i 2004 af Nikolaj Nielsen, som fortsat udstikker retningen i Won Hundred, der har 17 ansatte. 

Won Hundred åbnede i 2015 flagskibsbutikken i København i lokalerne, som tidligere husede Pede & Stoffer. 

Læs også
Voksenbrands: Tiden var rigtig til børnekollektioner