Foto: Endurance

Markant vækst i Sports Group

Sportstøjsproducenten Sports Group Denmark har oplevet vækst over hele linjen i 2015.

25.05.2016

Sports Group Denmark A/S har i løbet af det forgangne år skabt vækst over hele linjen. Virksomheden udvikler, producerer og sælger sportsbeklædning og –accessories. Bruttofortjenesten steg fra 11,88 mio. kr. til 17,90 mio. kr. i 2015.

Resultatet før skat blev på 8,34 mio. kr. mod 5,57 mio. kr. året forinden.

Sports Group Denmark står bag brandsene Whistler, Endurance, Zig Zag, CMP og Zanier. De to sidstnævnte har man agentur på, mens de førstnævnte er egne brands. Derudover laver Sports Group Denmark private label-produktion inden for en række forskellige produktkategorier.

Firmaet er grundlagt af Bjarne Jeppesen, som også varetager den daglige drift, og har hovedsæde i Ikast.