Fremgang i Thygesen Textile Group

Tekstilkoncernen øgede både top- og bundlinje i det forgangne regnskabsår.

07.07.2016

Omsætningen i Thygesen Textile Group steg til 169,3 mio. kr., hvilket er 5 mio. kr. højere end sidste år. Og selvom det primære resultat er en smule lavere end sidste år, ender koncernresultatet alligevel markant højere end i 2014/15. I 2015/16 blev resultatet 27 mio. kr. mod 20,3 mio. kr. året forinden.

I forbindelse med regnskabet siger ejer og bestyrelsesformand Niels Laurits Thygesen:

- Vi glæder os over, at Thygesen Textile Solutions for 3. år i træk udviser fremgang i indtjeningen, og at der via forskellige initiativer er lagt op til fremtidig vækst. Endvidere, at vi har et fortsat meget positivt afkast af vores ejerandel i Müller Textil i Tyskland. Vi forventer også fremover en positiv udvikling inden for alle forretningsområder

Netop tyske Müller Textil GmbH har oplevet stigninger i både omsætning og indtjening, og det er især salget af tekstiler til automobilindustrien, som bidrager positivt. Derudover ejer koncernen 50 % af Thygesen Textile Solutions, som har en række driftsselskaber under sig:

Ease.dk A/S, The Headwear Company A/S, Thygesen og Birk Fabrics A/S, Innflow A/S og Thygesen Textile Vietnam Ltd. er alle en del af porteføljen. Thygesen Textile Solutions A/S leverer et nettoresultat på 9,8 mio. kr., hvilket er en smule bedre end det foregående år. De resterende 50 % af selskabet ejes af Niels Laurits Thygesens sønner, Jens og Morten Thygesen.

I det nye regnskabsår forventer selskabet stor vækst i det vietnamesiske selskab, der i øjeblikket er i gang med en væsentlig udvidelse af sykapaciteten, hvilket betyder en fordobling af medarbejderantallet.

Selskabet Ease.dk har efter regnskabsårets udløb tilkøbt en private label aktivitet inden for damemode, der vil blive lagt sammen med Ease.dk’s eksisterende aktiviteter. Overtagelsen forventes at fordoble Ease.dk’s omsætning.

Læs også
Thygesen Textile Solutions overtager aktivitet fra DK Company