Foto: Signal

Signal forbedrer bundlinjen

Tilfredsstillende år for modevirksomheden Signal, som lægger til på bundlinjen.

24.03.2017

I 2015 vendte modevirksomheden Signal A/S, som har Henrik Soelberg som direktør og hovedsæde i Kvistgård i Nordsjælland, to års underskud til overskud. Den udvikling fortsatte i 2016, hvor bruttofortjenesten ganske vist faldt godt 0,5 mio. kr. i forhold til året før, mens årets resultat blev 3,2 mio. kr. i forhold til 2,9 mio. kr. i 2015.

Ledelsen erklærer sig tilfreds med årets udvikling og forventer at kunne præsentere et resultat på mindst samme niveau for 2017.

Signal A/S har videreført Signal-brandet, som oprindeligt var en del af Buksesnedkeren, som gik konkurs i 2009. Efter et markant minus i 2013 blev skiftet udi ejerkredsen og ledelsen, og selvom 2014 også bød på underskud, har der været fremgang lige siden.