Foto: Connexion Tie

Connexion Tie overtager Danslips

Positionen som Europas førende leverandør af slips og butterflys skal styrkes, lyder bevæggrunden fra Connextion Tie.

16.06.2017

Siden 2003 har Connexion Tie haft fart på udviklingen hen imod en position som Europas førende leverandør af slips og butterflys. Den udvikling skal fastholdes og positionen på accessories-området skal styrkes. Derfor har Connexion Tie netop gennemført købet af Danslips, som siden 1981 har leveret slips og butterflys til detailhandlen.

I en pressemeddelelse beskriver ejerne af Connexion Tie Bo Egeriis Jonny Bruun Andersen købet således:

- Vi er utrolig glade for og meget stolte over, at vi har fået mulighed for at overtage Danslips. Vi har fulgt Vagn Madsen og Michael Lønskov Madsen i mange år, og det er en spændende virksomhed med et godt ry i branchen, hvilket vi har stor respekt for og tror på vi kan få gavn af. Det er derfor vores intention at videreføre Danslips og få glæde af deres trofaste kunder.

Søger synergi
Overtagelsen træder i kraft med det samme og Connexion Tie overtager derfor ordrebeholdning og kundesupport omgående, mens der arbejdes på den kommende sæsons nye produktsortiment.

- Vi ønsker at udvikle os inden for de områder, vi allerede arbejder med, og som kan give synergier i virksomheden samt give os mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere og bedre produktsortiment. Danslips har et meget stærkt program af slips, butterfly og ikke mindst bryllupstøj herunder specialsyede bryllupsveste, og den produktekspertise sammenholdt med deres dygtige leverandører og systuer kan hjælpe os med at styrke vores forretning, udtaler de, og glæder sig til at fremvise det nye koncept under Copenhagen Fashion Week på CIFF til august.

Danslips har hidtil haft hovedsæde i Aarhus, men alle aktiviteter flytter nu til Brande, hvor Connexion Tie har base.

Connexion Tie leverer slips, butterfly, tørklæder og skjorter til det skandinaviske detailmarked samt store internationale brands i Europa, Asien og Canada. Virksomheden er desuden private-label leverandør til en lang række globale modekunder på slips og butterfly samt udbyder af profilbeklædning.  Selskabets seneste regnskabsår endte med et årsresultat på 2,6 mio. kr., hvilket er godt en halv million højere end året forinden.