Foto: Thygesen Vietnam

Markant toplinje-vækst i Thygesen

Thygesen Textile Group A/S øger omsætningen med 29 %, hvilket bringer den op over 200 mio. kr.

04.07.2017

Regnskabsåret 2016/17 bød på en stigning i omsætningen for Thygesen Textile Group A/S. Således steg omsætningen fra 169,3 mio. kr. til 217,8 mio. kr. i 2016/17. Resultatet før skat udgør 30,1 mio. kr. mod 29, 9 mio. kr. i 2015/16.

Selskabet ejer 50 % af Thygesen Textile Solutions A/S De resterende 50% ejes af Niels Laurits Thygesens sønner, Jens og Morten Thygesen. Thygesen Textile Solutions tilbyder tekstilløsninger inden for forskellige segmenter og har præsteret et resultat før skat på 10,6 mio. kr., hvilket er en lille stigning i forhold til sidste år. Thygesen Textile Solutions har en række driftsselskaber:

  • Ease.dk A/S
  • The Headwear Company A/S
  • Thygesen og Birk Fabrics A/S
  • Innflow A/S
  • Thygesen Textile Vietnam Ltd.

Ledelsen oplyser, at væksten især tegnes af Ease.dk som følge af aktivitet tilkøbt ved regnskabsårets begyndelse inden for private label damemode, Innflow, der beskæftiger sig med strømper og accessories til især dagligvarehandelen og Thygesen Textile Vietnam, der er leverandør af strikkede metervarer og færdigvarer, som i regnskabsåret har indviet ny fabrik med henblik på en udvidelse af sykapaciteten, hvilket har været medvirkende til en stor omsætnings- og indtjeningsfremgang.

Thygesen Textile Group A/S har endvidere en ejerandel i det tyske selskab Müller Textil GmbH, der har realiseret en væsentlig stigning i både omsætning og indtjening, især inden for salg af tekstilprodukter til automobilindustrien.

Ejer af Thygesen Textile Group Niels Laurits Thygesen ser positivt tilbage på det forgangne regnskabsår:

- Vi glæder os over, at Thygesen Textile Solutions over en årrække har udviklet sig fra at være en traditionel produktionsvirksomhed til en moderne og innovativ virksomhed i kraft af nye aktiviteter. Endvidere, at vi har et fortsat meget positivt afkast af vores ejerandel i Müller Textil i Tyskland. Vi forventer også fremover en positiv udvikling inden for alle forretningsområder, såvel organisk som ved opkøb, siger han.

Koncernen beskæftiger 275 medarbejdere og har hovedsæde i Ikast.

Efter regnskabsårets udløb har TTS afhændet sin 50% ejerandel i Thygesen & Birk Fabrics A/S til Birk Jersey of Denmark A/S.

Læs også
Fremgang i Thygesen Textile Group