DM&T har indgået rabataftale om kommunikation

For at imødekomme det stadigt stigende kommunikationsbehov, har DM&T indgået en rabataftale med Hou Media, som både kan bidrage med rådgivning og eksekvering af kommunikation.

11.10.2017

Kommunikation er essentielt i den moderne livsstilsvirksomhed, og erfaringen viser, at branchens virksomheder efterspørger kvalificerede eksterne samarbejdspartnere. Dansk Mode & Textil har derfor indgået en aftale med kommunikationsbureauet Hou Media. Aftalen giver alle medlemmer adgang til en bred palet af kommunikationsrådgivning og produktion, herunder video som spiller en stadigt større rolle i moderne, digital kommunikation. Det sikrer medlemmerne fordelagtige forhold og at de kun behøver henvende sig ét sted, uanset om det handler om kommunikationsrådgivning eller udførsel af specifikke kommunikationsopgaver.

- Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som har en påvist track record, og som er i stand til at løfte både det strategiske og det eksekverende kommunikationsarbejde. Det har vi fået med Hou Media, som har omfattende erfaring, og det er et bureau, hvor du er sikret kvalitet, konkurrencedygtige priser nærhed i dialogen, hvilket også har spillet en afgørende rolle, siger presse- og kommunikationschef i Dansk Mode & Textil, Simon Hansen, om aftalen.

Om Hou Media:
Hou Media er et kommunikationsbureau, der både rådgiver om virksomheders brug af kommunikation, og som samtidig producerer eksempelvis film, magasiner og indhold til sociale medier mm. Hou Media dækker således kundernes behov fra råd og sparring til udvikling af konkrete kommunikations- og markedsføringsløsninger.

Bureauets samarbejder med virksomheder over hele Danmark og har også stor erfaring med at arbejde internationalt og på forskellige sprog. Bureauets kunder tæller både små og mellemstore virksomheder som store multinationale selskaber.

Hou Medias medarbejdere er af baggrund kommunikations- og journalistuddannede, mens andre er uddannede fotografer og grafikere.

Du finder aftalen her (kræver login)

Hou Media har i forbindelse med Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 udarbejdet fem videoer med fokus på danske modevirksomheder med succes. Du kan se et eksempel herunder.

Simon Hansen

KONTAKTPERSON

Simon Hansen
Presse- og kommunikationschef
tlf: 97117292 · mobil: 40227222 · sh@dmogt.dk
Linked In Profile Se profil