Menu

KEA: CLO 3D - Basics

I løbet af de 2 kursusdage bliver du guidet rundt i CLO 3D software gennem praktiske øvelser af instruktører fra KEA Sustainable Fashion Tech.

Eventdetaljer
Dato 4. september 2023 Sted København N
Tid Tilmelding til Nederst på siden

Vil du opdateres på den nyeste teknologi inden for 3D Virtual Prototyping, og vil du vide mere om CLO 3D programmets mange muligheder og potentialer? 

Så kom med på et af vores populære kurser i CLO 3D på KEAs campus i hjertet af Nørrebro. Vi har et kursus til dig, hvad enten du er nybegynder eller let trænet.

3D Virtual Prototyping har stort potentiale i modebranchen, når det kommer til reduktion af udviklingsomkostninger af prototyper, udviklingstid, tilretning, målrettet produktion og bæredygtighed. CLO 3D softwaren kan hjælpe designere, konstruktører og leverandører til at kommunikere virtuelt og tredimensionelt i design- og produktionsprocessen.KEA tilbyder forskellige kursusforløb, hvor du får værktøjer og praktiske øvelser i CLO 3D programmet. Vi tilbyder kurser for begyndere (CLO 3D kursus I - Basics) og for let trænede (CLO 3D kursus II – Prototyping). Derudover har vi mulighed for at skræddersy et kursus, der er specielt tilrettelagt til din virksomhed.

Tilmelding her

"