Menu

Rådgivning

Trends & Design

Besøg DM&Ts eksklusive trendstudie i København og Herning med trendmateriale fra verdens førende trendbureauer. Få indiviuel trendrådgivning og sparring. Deltag i vores inspirerende trendseminarer med bud på kommende sæsoner.

Trendstudio

Vi deler den nyeste viden med dig
Trendstudio er Dansk Mode & Textils center for trendinformation. Vi samler viden om globale tendenser og orienterer os inden for livsstil, design, mode og interiør. Kig forbi!

Vi abonnerer på en mængde internationale mode- og livsstilsmagasiner og trendmateriale fra internationale trendbureauer som PeclersParis, A+A, Scout og Italian Lab.

Vi sørger løbende for ny inspiration inden for grafik, interiør, print, boligtekstiler, sports- og streetwear, accessories, strik og meget mere.

Trendstudio er dit kreative frirum, hvor du i ro og mag kan fordybe dig i de kommende sæsoner uden at blive forstyrret.

Læs mere

Trendrådgivning

Har din virksomhed brug for individuel rådgivning?
As Øland er kreativ chef ved Dansk Mode & Textil og har mere end 15 års erfaring indenfor trendrådgivning. As Øland er uddannet designer og har blandt andet arbejdet som moderedaktør på Eurowoman.  

Trendrådgivning kan omfatte:

Sparring om inspiration, farver og design for kommende kollektioner. 

Formidling af designsressourcer.

Valg af messer nationalt og internationalt.

PR, branding og visuel identitet.

Som medlem af Dansk Mode & Textil har du mulighed for at booke et møde med As Øland, hvor din virksomhed kan blive inspireret til nye trends og muligheder. 

Kontakt As Øland på mail aso@dmogt.dk og hør mere. 

Repræsentantskaber

Etisk Charter, Elle Styleaward mv.
Dansk Mode & Textils kreative chef As Øland sidder med i flere repræsentantskaber, som arbejder for at udbrede kendskabet til Dansk Mode og sikre gode vilkår og rammer for modebranchen i Danmark.

Etisk Charter: Arbejder med at sikre danske modeller bedre trivsel og være med til at skabe aktuel og reel information om spiseforstyrrelser og om de skønheds- og kropsidealer, som bl.a. modebranchen er med til at skabe.

Læs mere om Etisk Charter her.

Elle Styleaward: Magasinet Elle afholder hvert år et event – Elle Styleaward – hvor modebranchen hyldes. As Øland er en del af dommerkomiteen.

Trendinspiration

Get inspired!
Her kan du downloade trends, billeder og farver fra seneste trendseminar med SPOTT m.m.

Læs mere

Trendseminarer

Mød Peclers og mange andre eksperter.
Hver sæson inviterer Dansk Mode & Textil førende trendeksperter til huset for at give vores medlemmer den nyeste inspiration.

Trendseminarerne er meget populære, så husk at sikre dig adgang i god tid.

Copenhagen Fashion Week

DM&T er medarrangør af CPHFW.
Hvert år i februar og august er København rammen for Skandinaviens største modemesse, når 1100 udstillere viser kollektionerne frem.

Som Danmarks førende brancheorganisation indenfor mode – og livsstilsbranchen er DM&T naturligvis med til at arrangere modemesserne, så vi kan sikre de bedste betingelser for vores medlemmer. Administrerende direktør Thomas Klausen er desuden medlem af bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week.

DM&T er repræsenteret i såvel Bella Centret som på Revolver, hvor vi har plads til at byde vores medlemmer velkomne til en snak om løst og fast.

Læs mere

"