Menu

Rådgivning

Trends & Design

Besøg DM&Ts eksklusive trendstudie i København og Herning med trendmateriale fra verdens førende trendbureauer. Få indiviuel trendrådgivning og sparring. Deltag i vores inspirerende trendseminarer med bud på kommende sæsoner.

Trendstudio

Vi deler den nyeste viden med dig
Trendstudio er Dansk Mode & Textils center for trendinformation. Vi samler viden om globale tendenser og orienterer os inden for livsstil, design, mode og interiør. Kig forbi!

Vi abonnerer på en mængde internationale mode- og livsstilsmagasiner og trendmateriale fra internationale trendbureauer som PeclersParis, A+A, Scout og Italian Lab.

Vi sørger løbende for ny inspiration inden for grafik, interiør, print, boligtekstiler, sports- og streetwear, accessories, strik og meget mere.

Trendstudio er dit kreative frirum, hvor du i ro og mag kan fordybe dig i de kommende sæsoner uden at blive forstyrret.

Læs mere

Trendrådgivning

Har din virksomhed brug for individuel rådgivning?
As Øland er kreativ chef ved Dansk Mode & Textil og har mere end 15 års erfaring indenfor trendrådgivning. As Øland er uddannet designer og har blandt andet arbejdet som moderedaktør på Eurowoman.  

Trendrådgivning kan omfatte:

Sparring om inspiration, farver og design for kommende kollektioner. 

Formidling af designsressourcer.

Valg af messer nationalt og internationalt.

PR, branding og visuel identitet.

Som medlem af Dansk Mode & Textil har du mulighed for at booke et møde med As Øland, hvor din virksomhed kan blive inspireret til nye trends og muligheder. 

Kontakt As Øland på mail aso@dmogt.dk og hør mere. 

Repræsentantskaber

Etisk Charter, Elle Styleaward mv.
Dansk Mode & Textils kreative chef As Øland sidder med i flere repræsentantskaber, som arbejder for at udbrede kendskabet til Dansk Mode og sikre gode vilkår og rammer for modebranchen i Danmark.

Etisk Charter: Arbejder med at sikre danske modeller bedre trivsel og være med til at skabe aktuel og reel information om spiseforstyrrelser og om de skønheds- og kropsidealer, som bl.a. modebranchen er med til at skabe.

Læs mere om Etisk Charter her.

Elle Styleaward: Magasinet Elle afholder hvert år et event – Elle Styleaward – hvor modebranchen hyldes. As Øland er en del af dommerkomiteen.

Trendinspiration

Get inspired!
Følg DM&T på Instagram

#dmogttrend 

 


Trendseminarer

Mød Peclers og mange andre eksperter.
Hver sæson inviterer Dansk Mode & Textil førende trendeksperter til huset for at give vores medlemmer den nyeste inspiration.

Trendseminarerne er meget populære, så husk at sikre dig adgang i god tid.

Læs mere

Copenhagen Fashion Week

DM&T er medarrangør af CPHFW.
Hvert år i februar og august er København rammen for Skandinaviens største modemesse, når 1100 udstillere viser kollektionerne frem.

Som Danmarks førende brancheorganisation indenfor mode – og livsstilsbranchen er DM&T naturligvis med til at arrangere modemesserne, så vi kan sikre de bedste betingelser for vores medlemmer. Administrerende direktør Thomas Klausen er desuden medlem af bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week.

DM&T er repræsenteret i såvel Bella Centret som på Revolver, hvor vi har plads til at byde vores medlemmer velkomne til en snak om løst og fast.

Læs mere

"