Menu
 

Juridisk medlemsportal

DM&T Contracts & Compliance

Juridisk medlemsportal giver dig gratis adgang til branchespecifikke dokumenter. Nu bliver det hurtigt, let og smertefrit at udfylde kontrakter i din virksomhed

Log på din juridiske medlemsportal

Kontakt Helle Vestergaard på hv@dmogt.dk, hvis du mangler hjælp til at logge på

DM&T Contracts & Compliance

1 - Vælg kontrakt

På den juridiske medlemsportal kan du vælge mellem 25 branchespecifikke dokumenter, som er automatiserede og udfyldes ved hjælp af et spørgeskema. Når du har afgivet dine svar, dannes kontrakten automatisk med dine valg.

Find fx:

Funktionærkontrakt
Agentkontrakt
Distributørkontrakt
Handelsbetingelser til webshop
Persondatapolitik
Influenceraftale
NDA

Og meget mere

 

2 - Udfyld spørgeskema

Det har aldrig været nemmere, at udfylde en kontrakt! Nu skal du blot svare på nogle få spørgsmål og så er din kontrakt klar med netop dine valg og oplysninger.

Der er indsat hjælpetekster ved spørgsmålene, hvis du har brug for en uddybning. Og du er også altid velkommen til at ringe til DM&Ts rådgivere, som gerne guider dig i brug af medlemsportalen.

3 - Download

Når du har svaret på spørgsmålene, er din kontrakt klar til download.

Du kan hente den i både word og pdf format, lige som du kan benytte dig af den gratis digitale signatur løsning på medlemsportalen.

Kontrakten kan efterfølgende gemmes og opbevares på medlemsportalen.
Gratis adgang til DM&T juridiske medlemsportal

Som medlem af DM&T får du altid mere

Vi vil gerne give vores medlemmer værdi for deres medlemskab. Den nye juridiske medlemsportal gør kontraktarbejdet meget sjovere.

Og det bedste er, at det er helt gratis. Du kan oprette alle de brugere, din virksomhed har brug for.

Compliance arbejdet fylder mere og mere, og den tendens vil kun fortsætte i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed er på forkant, og benytter sig af smarte digitale løsninger, som kan hjælpe med at dokumentere virksomhedens overholdelse af diverse lovkrav. På DM&Ts nye juridiske medlemsportal har vi sørget for, at vores medlemmer kan få adgang til højt kvalificerede digitale løsninger til yderst favorable priser.

Med et medlemskab af Dansk Mode & Textil følger tryghed. Du er sikker på branchens bedste rådgivning i de spørgsmål, som er særligt kritiske for din virksomhed. Dermed slipper du for bekymringer og kan fokusere på at skabe vækst og udvikling.

"