Menu

De nye krav til bæredygtighedsrapportering

Krav til bæredygtighedsrapportering blev skærpet sidste år. Vær med, når det nye rapporteringsdirektiv, CSRD, og de nye rapporteringsstandarder, ESRS, bliver gennemgået.

Eventdetaljer
Dato 23. marts 2023 Sted Online
Tid 15 - 16 Tilmelding til Nederst på siden

Sidste år godkendte EU-Rådet endeligt direktivet om virksomheders bæredygtighedsrapportering, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Det nye direktiv betyder mere detaljerede rapporteringskrav og sikrer, at store virksomheder og børsnoterede SMV'er er forpligtet til at rapportere om bæredygtighedsspørgsmål såsom miljømæssige rettigheder, sociale rettigheder, menneskerettigheder og ledelsesmæssige faktorer.

Den Europæiske Rådgivende Regnskabsgruppe (EFRAG) er ansvarlig for at udarbejde den europæiske rapporteringsstandard, som skal ledsage CSRD og kom også med et udkast sidste år. Udkastet består af 12 standarder i alt; 2 standarder der dækker betingelser og oplysninger, der går på tværs af ESG-standarderne og 10 emner inden for miljø, sociale forhold og ledelse (’ESG’).

Vær med, når Carina Ohm fra E&Y gennemgår CSRD og ESRS og kommer med gode råd til, hvordan du kommer i gang. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan læse mere her:

Tilmelding her

 

 
 
"