Menu

Dialogmøde om CSR og produktivitet i Bangladesh

Kom med til dialogmøde, hvor vi sætter fokus på erfaringer med forbedringer af CSR-ledelse, arbejdsmiljø og produktivitet i beklædningsindustrien i Bangladesh

Eventdetaljer
Dato 8. januar 2019 Sted DIEH, Overgaden Oven Vandet 10, 1415 København
Tid 13:00 - 16:00 Tilmelding til Se link i teksten

Dansk Mode & Textil (lead), Dansk Erhverv / WEAR og Danish Fashion Institute (nu: Global Fashion Agenda) har i partnerskab med den bangladeshiske arbejdsgiverorganisation, BGMEA, gennemført projektet Step Up – Responsible Production as a Business Driver i Bangladesh. Projektets formål var at skabe konkrete og varige CSR- og produktivitetsforbedringer på minimum 5 bangladeshiske virksomheder. Syv ud ni bangladeshiske virksomheder har gennemført et forløb over to år bestående af baseline-studie, fælles undervisning, ledelsesseminarer, træning og vejledning på virksomhedsniveau, erfaringsudveksling og evaluering. Forløbet har haft fokus på både CSR-ledelse og produktivitetsforbedringer.

Aalborg Universitet har i partnerskab med AUST (Ahsanullah University of Science and Technology) haft projektet POSH om forbedringer af produktivitet og arbejdsmiljø i Bangladesh.

Vi inviterer i fællesskab med Dansk Initiativ for Etisk Handel til dialogmøde, hvor vi vil diskutere resultater og erfaringer fra projekterne POSH og Step Up.

Tilmeld dig her

"