Menu

DM&T inviterer til EU-debat

DM&T har inviteret fem kandidater til Europa-Parlamentsvalget i juni til en spændende debat om mode- og tekstilbranchens omstilling og EU’s rolle i den. Deltag, og få svar på, hvordan de fem kandidater ser på branchen og den omstilling, den står overfor.

Eventdetaljer
Dato 13. maj 2024 Sted DILLING, Sundsvej 62, 7400 Herning
Tid 15 - 16.30 Tilmelding til Nederst på siden

Valget til Europa-Parlamentet den 9. juni er et afgørende valg for den danske mode- og tekstilbranche, som er kendetegnet ved komplekse, globale værdikæder.

EU’s tekstilstrategi fra 2022, og de omfattende initiativer herunder, markerer et paradigmeskifte for den danske såvel som europæiske mode- og tekstilbranche. I DM&T er vi meget optaget af, at vi får implementeret lovgivningen så ambitiøst som muligt, så vi sikrer den rette omstilling, og samtidig sikrer harmonisering på tværs af medlemslandene.

Derfor afholder DM&T sin første EU-debat om omstillingen af den danske tekstilbranche set fra et EU-perspektiv.

I debatten vil panelet tale om, hvor tekstilbranchen bedst bliver reguleret, om det er på nationalt eller EU-niveau. Vi vil også komme ind på, hvor ansvaret skal placeres i forhold til at drive omstillingen – ligger det hos virksomhederne eller de politiske beslutningstagere?

Derfor er vi glade for, at disse fem politikere har takket ja til at deltage i panelet:

  • Niels Flemming Hansen, EP-spidskandidat for Det Konservative Folkeparti
  • Laurs Nørlund, EP-kandidat for Moderaterne
  • Sigrid Friis, EP-spidskandidat for Radikale Venstre
  • Ulla Tørnæs, EP-kandidat for Venstre
  • Rasmus Nordqvist, EP-kandidat for Socialistisk Folkeparti

Tine Gøtzsche, journalist, Moderator.dk vil styre slagets gang og sikre, at dit spørgsmål fra salen bliver besvaret af politikerne.

Arrangementet afholdes hos DILLING, som er en dansk 4. generations tekstilvirksomhed, som producerer økologisk uldtøj på egne systuer inden for Europas grænser og har eget farveri i Danmark.

DM&T’s medlemmer har fortrinsret til arrangementet, men arrangementet er åbent for alle, og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

 
 
"