Menu

EU’s kommende revision af fibermærkningsforordningen

I 2022 havde vi stor succes med EU-webinarer i samarbejde med Ohana Public Affairs, og i 2023 fortsætter vi med at tilbyde det til vores medlemmer.

Eventdetaljer
Dato 1. juni 2023 Sted Webinar
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

OBS: Da initiativerne fra EU er blevet forsinkede, har vi været nødt til at omlægge temaet til dette webinar. Deraf den nye titel. Vi håber selvfølgelig, at du stadig vil deltage.

I marts 2022 annoncerede EU-kommissionen en revision af EU’s fibermærkningsforordning, som bl.a. definerer kravene til, hvilke oplysninger der skal stå i tekstilprodukters care labels. Årsagen hertil er bl.a., at kravene til mærkning af fibre skal tilpasses fremskridtene indenfor nye fibre, digitale teknologier samt yderligere eventuelle informationskrav. Selvom Kommissions forslag først forventes lanceret fjerde kvartal i 2023, er der allerede nu bragt en del temaer på banen. Det gælder fx nye krav til læder og pels og udvidelse af plejeoplysninger for at tage højde for fx holdbarhed.

Til dette webinar vil Ohana Public Affairs præsentere nogle af de nye krav der drøftes og hvad det vil betyde for virksomheder i branchen.

Webinaret vil foregå på engelsk.

Kun for medlemmer

 
 
"