Menu

EU's tekstilstrategi og tekstilbranchens globale værdikæder: Tema om Bangladesh

Vi inviterer hermed på en eftermiddag med fokus på den transformation, tekstilbranchen i Bangladesh gennemgår disse år. Det bliver med hovedfokus på bæredygtighed

Eventdetaljer
Dato 19. september 2023 Sted Fæstnings Materialegaard (BLOX), Frederiksholm Kanal 30, 1220 København K, bygning A6, mødelokale Los Angeles.
Tid 13.30 - 16 Tilmelding til Nederst på siden

Hvad betyder den kommende EU-lovgivningen for branchens globale værdikæder? Og hvordan sikrer danske virksomheder sig, gennem leverandørsamarbejde, compliance med den kommende lovgivning?

I samarbejde med Etisk Handel Danmark og Den Danske Ambassade i Bangladesh nye Sustainability and Supply Chain Advisory team, inviterer vi til en spændende eftermiddag, der ser nærmere på den store udvikling, som tekstilindustrien i Bangladesh har gennemgået de sidste 10 år, den bæredygtige omstilling som industrien ser ind i for at imødekomme kommende lovgivning fra EU og hvordan Udenrigsministeriet i samarbejde med industrien arbejder strategisk på at hjælpe danske virksomheder med en bæredygtig transition af deres værdikæder.

Arrangementet henvender sig danske mode- og tekstilvirksomheder, samt danske leverandører af grøn teknologi til branchen, som enten allerede befinder sig i Bangladesh eller som er nysgerrige på producerer i, eller leverer til, Bangladesh.

Program:

Kl. 13.30-13.35

Velkommen

Kl. 13.35-14.00

Hvad betyder EU-lovgivning for branchens globale værdikæder? - Dansk Mode & Textil

kl. 14.00-14.25

Skab værdi med Due Diligence i globale værdikæder - Etisk Handel Danmark

 

 

Kl. 14.25-14.40

Pause

 

 

Kl. 14.40-15.20

Status på Bangladesh som leverandør til den danske tekstilbranche og lancering af Sustainability and Supply Chain Advisory (SSCA) ved Trade Council, Den Danske Ambassade i Bangladesh

kl. 15.20-15.35

Spørgsmål og afrunding

kl. 15.35-16

Networking

Arrangementet er gratis for alle. 

Tilmeld dig her

"