Menu
Har du styr på dine produktdata? Hvis ikke, så kan et PIM-system være løsningen:

Få resultater fra et PIM-projekt til 100.000 kr. - og strategien bag

I dette gratis webinar fortæller PIM-eksperten Brian Mikkelsen fra Co3, hvorfor PIM ikke er ensbetydende med voldsomme investeringer. Du får indsigt i, hvordan andre mode- og livsstilsvirksomheder succesfuldt har integreret PIM for 100.000 kr. og fået fuld valuta for pengene.

Eventdetaljer
Dato 28. januar 2021 Sted Webinar
Tid 13:00 - 13:30 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

Mange i branchen taler om PIM (Product Information Management). Nogle er allerede godt i gang, men for rigtig mange, har prisestimatet stoppet projektet.

PIM behøver dog ikke at være uopnåeligt hvis man griber det rigtigt an.

I dette webinar vil Brian Mikkelsen, PIM-ekspert og e-commerce strateg ved Co3, tage dig med en tur bag strategien, processen og tankerne ved en PIM-investering på 100.000 kr.

Virksomhederne Kabooki (LEGO Wear) og Innovation Living er gode eksempler på, hvordan en ellers traditionelt langtrukken og dyr PIM proces, lykkes inden for 100.000 kr. rammen. For begge virksomheder er PIM startskuddet på en ny digital strategi: En strategi der ruster forretningen til en øget digitalisering.

Det sker den 28. januar kl. 13. Det er gratis for alle at deltage, og du tilmelder dig ved at sende en mail til kursus@dmogt.dk. Husk at angive webinarets navn i emnefeltet. Vi sender mødeindkaldelse forud for webinaret.  

"