Menu

Få specialistens råd om whistleblowerordninger

Inden 17. december 2023 skal virksomheder med over 50 ansatte have etableret en whistleblowerordning. Få specialistens råd til, hvordan det bedst gøres

Eventdetaljer
Dato Tirsdag d. 20. september 2022 Sted Online
Tid 9.15 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

Bliv klogere på, hvorfor det er en god ide at indføre en whistleblowerordning

DM&T har indgået et samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab, der sikrer vores medlemmer en særligt fordelagtig pris på whistleblowerordninger. Vi har etableret samarbejdet, da vi ved, der er en generel efterspørgsel efter whistleblowerordninger, og som brancheorganisation vil vi gerne støtte op om etablering af sådanne ordninger, som kan komme hele branchen til gavn.

En whistleblowerordning sender et stærkt signal til medarbejdere, ejere og samarbejdspartnere om, at ulovlige og alvorlige forhold ønskes oplyst og håndteret til det bedste for virksomheden.

DAHL holder et webinar om whistleblowerordninger den 20. september 2022 fra kl. 9.15 – 10.00. Her vil specialisterne Søren Wolder og Søren Ole Nielsen give gode råd omkring whistleblowerordninger og de ansættelsesretlige aspekter.

Læs mere og tilmeld dig her.

DAHL Whistleblower

DM&T medlemspakken på DAHL Whistleblower sikrer, at etablering af whistleblowerordninger sker på lovlig vis. DAHL udarbejder politikker, retningslinjer og dokumentation som del af konceptet, og sørger for den daglige drift. DAHL kontakter jer, hvis der bliver indgivet en indberetning til whistleblowerordningen. Konceptet gør, at I skal bruge minimal med tid, og at der står erfarne advokater bag til at hjælpe jer. 

Læs meget mere om DAHL Whistleblower i informationsbrochuren her.

"