Menu

Aflyst - BLIV KLOGERE PÅ BÆREDYGTIGHED MED OEKO-TEX

Der er stor opmærksomhed omkring indholdet af kemiske stoffer i tøj samt bæredygtighed og social ansvarlighed i tekstilproduktion. Teknologisk Institut Tekstil og Dansk Mode & Tekstil inviterer derfor til arrangement om OEKO-TEX®.

Eventdetaljer
Dato 11. marts 2020 Sted Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, 7400 Herning
Tid 13:00 - 15:30 Tilmelding til kursus@dmogt.dk
Opdateret 10. marts: Vi er desværre nødt til at aflyse dette arrangement som følge af den hastige udvikling i COVID-19-spredningen.
 

I lyset af både regeringens og Sundhedsstyrelsens nylige anbefalinger angående minimering af risikoen for spredning af corona-smitte må vi desværre aflyse arrangementet.

Grundet de mange usikre faktorer, der i øjeblikket knytter sig til virussets udbrud, vides det endnu heller ikke, om, og i så fald hvornår, det er muligt at afholde eventet i stedet.

For god ordens skyld vil vi gerne oplyse, at der naturligvis ikke opkræves et no-show-fee for et aflyst arrangement.

Vi anerkender de gener, aflysningen måtte medføre, men prioriterer samtidig at følge Sundhedsstyrelsens opfordring for at minimere spredningen af corona-virus.

Vi beklager at måtte aflyse med så kort varsel, men da vi prioriterer vores medarbejdere og samarbejdspartneres helbred først, er det desværre en nødvendighed.

Alle tilmeldte deltagere er adviseret om aflysningen via mail.

 ----- 

Med et OEKO-TEX® Standard 100-certifikat kan problematiske kemiske stoffer i tøjet undgås. Bæredygtighed og social ansvarlighed i tekstilproduktionen kan desuden sikres gennem et Oeko-Tex® STeP-certifikat, som er en certificering af produktionsvirksomheder. Ved dette arrangement vil du blive introduceret for OEKO-TEX® og de praktiske omstændigheder for en certificering. ”Made In Green”-label vil ligeledes blive gennemgået.

Dagsorden for arrangementet

  • Velkomst ved Teknologisk Institut, Tekstil
  • Nyt om REACH ved Teknik- og Miljøchef Jette Lindgaard, DM&T
  • Gennemgang af OEKO-TEX® Standard 100-systemet ved TI
  • Sustainable Textile Production – STeP by OEKO-TEX® ved TI
  • Made In Green MiG by OEKOTEX ® ved TI
  • Afslutning ved Jette Lindgaard

Tid og sted

10. marts 2020 kl. 13:00 - 15:30 hos Teknologisk Institut, Bygn. 3, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup
11. marts 2020 2019 kl. 13:00 - 15:30 hos Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, 7400 Herning 

Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet. Der pålægges et gebyr på kr. 500,- ved manglende fremmøde uden foregående afbud.

Tilmelding

Sker til kursus@dmogt.dk senest en uge inden seminarets afholdelse.
"