Menu

Hvad siger forbrugerne om bæredygtighed

Få hovedpointerne fra DM&T's undersøgelse af forbrugernes forhold til tøj og bæredygtighed. Du får samtidig perspektiver på undersøgelsens resultater og gode råd til, hvordan din virksomhed bedst adresserer forbrugernes behov og ønsker.

Eventdetaljer
Dato 26. september 2022 Sted Online
Tid 14:30 - 16:00 Tilmelding til Se fomular i teksten

I slutningen af 2021 besluttede DM&T at undersøge de danske forbrugeres holdning til bæredygtighed og deres tøjforbrug. 1000 almindelige danskere har givet deres mening til kende i undersøgelsen, hvor kommunikationsbureauet Step har stået for undersøgelsen og databehandlingen.

Undersøgelsen viser, at danskerne generelt er positive stemt, når det kommer til at få et mere bæredygtigt tøjforbrug, men samtidig efterspørger forbrugerne mere viden, og branchens virksomheder har en glimrende mulighed for at involvere forbrugerne i de bæredygtige initiativer og gøre dem til en aktiv medspiller i omstillingen af branchen. 

Undersøgelsen bekræfter en række grundantagelser men byder også på overraskende pointer, som man skal have in mente, hvis man som virksomhed vil møde forbrugerne i øjenhøjde. 

Ved dette webinar præsenterer vi resultaterne fra undersøgelsen sammen med Helle Rex fra Step, som har været den primære driver på denne og flere store undersøgelser om forbrugernes holdning til bæredygtighed. Og så har vi inviteret Else Skjold til at kommentere resultaterne og bidrage med sit perspektiv.

Tilmeld dig her 

 
"