Menu

Kopisager - hvordan vinder man i retten

Ilse Jacobsens gummistøvler, cykelhandsker og tasker har alle været genstand for domstolenes bedømmelse for nylig. Og ens for alle sagerne er, at rettighedshaverne tabte. DM&T har inviteret Patrade til at give et bud på, hvorfor det er så svært at vinde en kopisag, og hvordan man kan sikre sig selv bedst muligt.

Eventdetaljer
Dato 26. oktober 2020 Sted Webinar
Tid 11:00 - 11:45 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

På dette webinar stiller advokat Nick Lissner fra Patrade skarpt på, hvad vi kan lære af de nye afgørelser fra domstolene. Det kan være svært at få medhold i en kopisag, men ved at have det rette fokus allerede i designprocessen kan man beskytte sine designs bedre. Fx kan en designregistrering i nogle tilfælde være en god ide at overveje. Den rette strategi for beskyttelse af sine designs er vigtig. 

På webinaret kan du se konkrete eksempler og billeder fra de nyeste kopisager, og Nick Lissner forklarer nærmere om, hvilke elementer i designet der har haft betydning i sagerne.

Stil gerne spørgsmål på forhånd

Hvis du har et spørgsmål om kopisager, som du gerne vil have sat fokus på, er du meget velkommen til at sende en mail til Rikke Mynster Johansen, RMJ@dmogt.dk eller Camilla Christensen CC@dmogt.dk forud for webinaret, og så vil vi sørge for at Nick Lissner tager det med på webinaret. Der er mulighed for at få sit spørgsmål behandlet anonymt.

Tid og sted:

Mandag den 26. oktober 2020 kl. 11-ca. 11.45.

Webinaret afholdes i Teams. Du modtager et link til webinaret forud for afholdelsen.

Kursets målgruppe

Alle der arbejder med design, markedsføring og risikostyring.

Tilmelding sker til kursus@dmogt.dk senest 25. oktober. Webinaret er gratis og forbeholdt DM&T's medlemmer. 

"