Menu

Seminar: Kopisager i praksis                NY DATO!!

Kopisager eller produktefterligninger er et emne, der kontinuerligt er på modebranchens læber. Mange virksomheder kæmper med, hvordan man håndterer disse sager på det helt lavpraktiske plan, uanset om man er blevet krænket selv eller bliver beskyldt for at krænke andres rettigheder. DM&T og Plesner inviterer til seminar om den praktiske håndtering af sagerne.

Eventdetaljer
Dato Onsdag den 23. februar 2022 Sted Dansk Mode & Textil, BLOXHUB, Frederiksholms Kanal 30, A5, 1220 KBH K.
Tid 12-14 Tilmelding til Nederst på siden

DM&T afholder i samarbejde med Plesner Advokatpartnerselskab seminar om produktefterligninger i praksis. Seminaret vil have fokus på beskyttelse af beklædning og andre modeartikler samt på alle de overvejelser, sagerne giver anledning til. Fokus er ikke på paragraffer men derimod på praktiske eksempler og på råd om, hvordan man undgår sager, og hvad man bør have fokus på, hvis man alligevel bliver involveret i en sag.

I seminarets første del bliver emnet forklaret ud fra en række eksempler fra den virkelige verden. Her får du også en gennemgang af, hvordan man bedst muligt opnår beskyttelse af sine produkter.

Seminarets anden del har fokus på de praktiske og strategiske overvejelser, som sager om produktefterligninger medfører. Særligt mediernes betydning (og risikoen for shitstorm på de sociale medier) bliver omtalt. Deltagerne vil desuden blive præsenteret for key takeaways og nyttige værktøjer til håndtering af denne type sager.

Om oplægsholderne

Kasper Frahm og Michala Kragmann er forfattere til bogen Produktefterligninger i praksis, som netop er udgivet i april 2021. Bogen indeholder en gennemgang af de seneste 20 års vigtigste afgørelser om produktefterligninger og indeholder en række af de praktiske, strategiske og processuelle overvejelser, der er forbundet med denne type sager.

OBS: Arrangementet er gratis og foregår fysisk i København.

 
 
"