Menu

Opstartskonference: Innomission 4 åbner for Pool 2

Trace inviterer iværksættere, SMV'er og store virksomheder til at deltage i konferencen som opstart til processen med Innomissions Pulje 2. Hør bl.a. erfaringer fra en række mode- og tekstilvirksomheder.

Eventdetaljer
Dato 24. januar 2023 Sted Volkerts Fylke, Kolding
Tid 09:30 - 17:00 Tilmelding til Se link i teksten

Virksomheder inden for mode- og tekstilbranchen inviteres til opstart af Pool 2 i Innomission 4 med 44 mio. kroner til projekter. Det sker med en konference på Volkerts Fylke i Kolding den 24. januar, hvor virksomheder og vidensinstitutioner sammen

kan:

  • skabe nye cirkulære økonomiske partnerskaber for at løse de største problemer inden for plast- og tekstilindustrien
  • bringe Danmark i en endnu mere cirkulær retning – sammen
  • blive en del af et værdifuldt netværk mellem universiteter, virksomheder og organisationer
  • skabe og få adgang til forskning i tekstiler og plastik.

På konferencen vil en række virksomheder pitche deres udfordringer og sammen med organisationer, forskningsinstitutioner og offentlige institutioner i en række rundbordssamtaler diskutere udfordringer og muligheder i en positiv atmosfære med henblik på at finde løsninger til at lave en overgang til Cirkulær Økonomi indenfor PLAST, TEXTILES & COMMON.

Partnerskabet inden for cirkulær økonomi investerer i ambitiøse, tværindustrielle forsknings- og innovationsprojekter, der kan skabe nye, konkrete løsninger på problemstillinger og udfordringer frem mod 2030 og 2050.

For at komme i betragtning skal et projekt omfatte aktiv deltagelse i:

  • projektets design
  • realiseringen af projektet
  • og den operationelle implementering af resultater fra projektet.

Der skal også tænkes på relevante samarbejder på tværs af organisationer, forskningsinstitutioner og offentlige institutioner. Samarbejde med SMV'er og nystartede virksomheder tilskyndes specifikt.

Væsentligt for realiseringen af partnerskabets mål er evnen til at demonstrere samarbejde med en systemisk tilgang i en ny og mere avanceret skala.

Læs mere og tilmeld dig her

"