Menu

Prismarkedsføring – nye regler

Holder din webshop fødselsdag? Kører I kampagner? Bruger I besparelsesudsagn? Så spids ører – for der er nye regler! Tilmeld dig dette webinar og bliv klogere.

Eventdetaljer
Dato Torsdag d. 9. juni 2022 Sted Webinar
Tid 10 - 11 Tilmelding til Nederst på siden

Det har altid været forbudt at vildlede forbrugere. Det står i markedsføringsloven og er en regel, de fleste kan forstå. Men det kan være langt sværere at forstå, hvornår noget er eller kan være vildledende, og hvordan man må skilte med priserne.

Derfor findes der et sæt retningslinjer omkring prismarkedsføring, som Forbrugerombudsmanden har udarbejdet, og som skal hjælpe virksomheder med at holde markedsføringen indenfor rammerne, så ingen bliver vildledt.

Den 28. maj 2022 træder der nye regler i kraft om prismarkedsføring. Den største ændring er, at man ikke længere kan holde små kortvarige kampagner, uden at det får betydning for, hvad man må kalde” normalpris” ved efterfølgende prisnedsættelser.

Vi ved, at I har mange spørgsmål om emnet, så send os dem meget gerne på forhånd, så vi kan medtage de mest hyppige på webinaret. Send en mail til cc@dmogt.dk. 

Tilmeld dig dette webinar og bliv klogere på ændringerne.

​​​​​​​
"