Menu

PSQR x DM&T: Digitale genveje til grøn omstilling

Digitale genveje til grøn omstilling er DM&T's webinarrække, hvor vi løbende inviterer spændende oplægsholdere til at fortælle om deres digitale løsninger, der kan gøre din virksomhed grønnere.

Eventdetaljer
Dato 7. september 2023 Sted Webinar
Tid 9 - 10.30 Tilmelding til Nederst på siden

Bliv klogere på EU's digitale produktpas og PSQR’s produktsporingssoftware Saga Enterprise, når PSQR giver en status på udviklingen af EU's digitale produktpas og hvordan I som virksomhed bedst muligt kan forberede jer.

PSQR er en dansk track and trace softwarevirksomhed med mange års erfaringen inden for udvikling af produktsporingssoftware inden for en lang række industrier, som allerede har strenge sporbarhedskrav (medicin, tobak, fødevare m.fl.). Deres flagskibsprodukt, Saga Enterprise, er en EPCIS-baseret produktsporingssoftware, der er meget skalerbart og dermed både henvender sig til SMV og store virksomheder inden for mode- og tekstilbranchen. Løsningen gør det muligt at lagre, behandle og analysere milliarder af track and trace-hændelser, der i sidste ende giver virksomheden en komplet gennemsigtighed i forsyningskæden og den sporbarhed, som den kommende lovgivning fra EU lægger op til.

Saga Enterprise sporer i øjeblikket mere end 20 milliarder+ produkter om året på tværs af forskellige industrier i flere lande. Forskellige internationale, nationale og lokale retningslinjer/standarder følges for at sikre, at alle produkter, der spores, opfylder de korrekte krav til track and trace.

Tilmeld dig her

 
 
"