Menu

Sådan bruger du DM&Ts redskaber til arbejdet med bæredygtighed og samfundsansvar

Godt arbejde kræver ordentligt værktøj, hvilket du som medlem af DM&T har fri adgang til. Her hjælper vi dig til at bruge det bedst

Eventdetaljer
Dato 19. september 2024 Sted Online
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

I løbet af foråret 2024 ruller vi i DM&T vores nye hjemmeside ud. Vi arbejder derfor på højtryk med at opdatere og lave nyt indhold til hjemmesiden, særligt den del der er forbeholdt vores medlemmer.

Lovgivningen ruller ind over branchen i disse år, og det er med at holde tungen lige i munden for at følge med og sikre den mest hensigtsmæssige prioritering af virksomhedens bæredygtighedsindsats. Kravene fra både myndigheder, kunder og samfund bliver stadig større og det samme gør vigtigheden af et strategisk, systematiseret bæredygtighedsarbejde.

Vi er fuldt ud bevidste om, at vores medlemsvirksomheder befinder sig på meget forskellige niveauer, når det kommer til bæredygtighedsarbejdet, at de rammes forskelligt af lovgivning og kundekrav, og at de befinder sig forskellige steder i værdikæden. Derfor arbejder vi på at formidle specialiseret viden og give overblik til vores virksomheder lige meget hvor, de må befinde sig på bæredygtighedsrejse.

På dette webinar vil vi introducere jer til de skabeloner, politikker, spørgerammer, vejledninger, rapporter, FAQ’er, værktøjer m.fl., som er tilgængeligt for alle vores medlemmer, og som dækker et bredt udsnit af tematikker inden for bæredygtighedsagendaen. Det gør vi for at hjælpe dig godt i gang og give dig et overblik over al den viden og de redskaber, som vi stiller til rådighed kun for dig.

Måske har vi lige netop det værktøj, du står og mangler, du vidste bare ikke, hvor du skulle finde det? Så er dette webinar noget for dig.

Tilmeld dig her

 
 
"