Menu

Seminar om GOTS-certificering

Få indblik i, hvordan din virksomhed kan arbejde med GOTS og hvad det kræver.

Eventdetaljer
Dato 6. februar 2019 Sted Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, 7400 Herning
Tid 13:00 - 15:00 Tilmelding til krusus@dmogt.dk
Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få udbytte af en GOTS (Global Organic Textile Standard)-certificering, hvad det kræver og hvordan det påvirker arbejdet i det daglige, får du nu muligheden. Anna Lyster fra Compliance House varetager dagens program, som henvender sig til alle virksomheder, der gerne vil vide mere om, hvordan man arbejde med certificerede økologiske produkter.
Global Organic Textile Standard (GOTS) er udviklet af ledende internationale certificeringsorganer for at sikre internationalt anerkendte og høje kvalitetskriterier for økologisk tekstilproduktion – fra den
første økologiske såsæd og høst til enforsvarlig miljømæssig forædling inden for rammerne af social ansvarlighed helt frem til den endelige certificering af det færdige tekstilprodukt. Alt sammen for at sikre, at forbrugerne har en kvalitetssikring på højeste niveau.
Støttet af en stadig stigende efterspørgsel efter økologiske tekstilfibre samt tekstilindustrien- og forhandlernes efterspørgsel efter et entydigt og internationalt anerkendt økologisk certificeringordning, er GOTS i dag det internationalt førende økologiske certificeringsmærke inden for tekstilindustrien og blandt forhandlere.

Tid & sted

Onsdag den 6. februar 2019 kl. 13:00 - 15:00 hos Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, 7400 Herning
 

Pris

Du kan deltage i dette ene seminar eller kombinere det med seminaret om Safer Textiles, som afholdes samme dage. 
Pris for begge seminarer er kr. 250,- ex. moms. Pris for et seminar vil være 200,- ex. moms. Hvis man tilmelder sig begge seminarer er frokost inkluderet. 
 

Tilmelding

Sker til kursus@dmogt.dk senest den 1. februar 2019. Husk at angive, om du deltager i Safer Textiles, GOTS-certificering eller begge.

"