Menu

Tag med til Tyrkiet og besøg producenter

Konsulatet i Istanbul, Dansk Erhver og DM&T inviterer til importfremstød, hvor du har rig lejlighed til at finde dygtige tyrkiske leverandører og blive klogere på dine muligheder.

Eventdetaljer
Dato 1-5. november 2021 Sted Tyrkiet
Tid Tilmelding til Se link i teksten

Dansk Mode & Textil, Dansk Erhverv og generalkonsulatet i Istanbul organiserer et importfremstød til Tyrkiet den 1.-5. november for danske importører af beklædning. Fremstødet har til formål at hjælpe danske modevirksomheder med at finde de bedste tyrkiske producenter til netop deres forretningsbehov og vel at mærke producenter, der samtidig har en stærk bæredygtighedsprofil med de rigtige certificeringer og reducerede CO2-aftryk i deres fremstillingsproces.

Den tyrkiske tekstilindustri er landets næststørste eksporterhverv med omkring 20.000 aktører og en årlig omsætning på over 90 mia. USD. De deltagende danske virksomheder vil på turen mødes med nøje udvalgte tyrkiske leverandører i Istanbul og Izmir og besøge deres produktionsfaciliteter. En eventuel omlægning af forsyningskæden fra Asien til Tyrkiet vil i sig selv udgøre et plus på bæredygtighedskontoen på grund af den kortere transport.

Læs mere om markedet HER.

Praktisk information
  • Turen finder sted den 1.-5. november 2021.
  • Deltagelse koster 6.000 kr. (uden rejse og ophold).
  • Tilmeldingsfrist er senest fredag den 8. oktober.
  • Tilmelding kan ske HER.
"