Menu
DM&T inviterer

Temadag: Bæredygtig forandringsledelse

Arbejdet med bæredygtighed og grøn omstilling er en lang forandringsproces. Kravene myldrer ind fra alle sider, bæredygtighed bliver i stigende grad reguleret ved lov og barren hæves konstant. Det stiller store krav til virksomheder og ikke mindst de personer, der skal drive forandringen i virksomheden.

Eventdetaljer
Dato 6. december 2022 Sted FoodSpace, Kødbyen, 1715 København V
Tid 09:30 - 16:00 Tilmelding til Se link i teksten

Rigtig mange virksomheder er bevidste om bæredygtighedsdagsordenen.

 

Den italesættes, der udarbejdes strategier og afsættes ressourcer, men alligevel kan der være langt fra ord til handling. Men hvorfor er forandringer så svære at skabe, og hvordan sikrer man, at nye initiativer slår rod og bliver omsat til handling? Det er dét, som vi sætter fokus på til denne temadag.

 

Vi klæder dig bedre på til at lære at forstå, håndtere og skabe forandringer internt i jeres organisation. Vi har inviteret den anerkendte Tania Ellis, som vil sætte rammen for dagens workshop, hvor I vil få en masse ny viden og mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med jeres kollegaer i branchen.

 

I vil blive introduceret til konkrete og praksisnære værktøjer, som I kan tage med jer hjem i virksomhederne. Vi er lige nu i gang med at lægge sidste hånd på programmet, som også kommer til at byde på inspirerende oplæg fra mode- og tekstilvirksomheder, som deler ud af deres erfaringer med at skabe forandring.

  

Skynd dig at tilmelde dig, der er begrænset antal pladser. Du tilmelder dig via formularen nederst på siden. 

 

Tania Ellis er direktør i sin egen trendformidlings- og rådgivningsvirksomhed ‘The Social Business Company’. Tania Ellis har mange års ledelseserfaring og er ekspert inden for social-business. Hun er en anerkendt forfatter og foredragsholder og står bl.a. bag uddannelsesforløbet ’Sustainable Business Change Manager’.     

 

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med bæredygtighed og ledelsen 

Tidspunkt: Tirsdag den 6. december 2022 kl. 9.30-16.30 

Sted: FoodSpace, Kødbyen, 1715 København V 

Pris: 500 kr. ex moms -  kun for medlemmer

Program

09.30-10.00     Check-in og croissant og kaffe/te

10.00-10.35     Forandringer i den danske mode- og tekstilbranche, ved Mette Vinther Larsen, Aalborg Universitet

10.35-10.50     Pause

10.50-12.15     Sådan skaber du forandringer og arrangement i din virksomhed, ved Tania Ellis, The Social Business Company

12.15-13.00     Erfaringer fra branchen, ved Kristina Vigen, Sports Group Denmark

13.00-13.30     Frokost

13.30.15.30      Workshop: udarbejd din egen Change Management plan, med sparring fra Tania, Ellis, Mette Vinther Larsen og Kristina Vigen

15.30-16.00     Afrunding og networking

 

DM&T’s bæredygtighedsteam har udviklet et nyt koncept hvor vi sammen, over en hel dag, dykker ned i aktuelle temaer og inviterer eksperter og virksomheder ind til at gøre os klogere. Temadagene afvikles som workshops, hvor formålet er at I går derfra med en masse ny viden, konkrete og praksisnære værktøjer og inspiration og sparring fra virksomheder, som stiller op og deler ud deres erfaringer.  

Har du et forslag til et bestemt tema som I gerne vil have at vi tager op, så kontakt Michelle van Velthoven Utzon-Frank på mvu@dmogt.dk

Tilmeld dig her

 
 
"