Menu

TOPMØDE 2023

DM&T samler endnu engang hele livsstilsbranchen til en dag ud over det sædvanlige. Årets tema er "Ledelse i forandring", og du kan godt begynde at glæde dig!

Eventdetaljer
Dato Onsdag d. 11. oktober 2023 Sted Bella Arena, Center Boulevard 9, 2300 København S
Tid 9 - 15.30 Tilmelding til Nederst på siden

TOPMØDE 2023 

Ledelse i forandring

Verden er i forandring. Til tider i opbrud, men også fyldt med nye muligheder. Tingene ændrer sig konstant, og hastigheden er høj.  

Det stiller store krav at lede, når det globale økonomiske og politiske klima er usikkert, samtidig med at arbejdslivet ændrer sig.

På årets TOPMØDE får du en strategisk saltvandsindsprøjtning til dit lederskab i en verden, der konstant forandrer sig. Forandringer der påvirker organisationen, arbejdspladsen, medarbejderne og markederne. Men de påvirker også lederen og forandrer måden, vi skal lede på.

TOPMØDE sætter i år fokus på lederskab og ledelse og folder nogle af de vigtigste strategiske fokusområder ud og sætter dem ind i en branchekontekst. Du får viden til den strategiske agenda og inspiration til at udvikle og styrke dit lederskab.

Om DM&T TOPMØDE

Dansk Mode & Textil (DM&T) er brancheorganisation for de danske mode-, tekstil- og livsstilsvirksomheder. I 2017 genindførte vi vores årlige TOPMØDE, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen.

Siden 2017 har TOPMØDE været et årligt tilbagevendende fænomen, hvor kun corona-året 2020 umuliggjorde at samle branchen.  


I 2023 inviterer vi igen til årets vigtigste event for mode-, tekstil- og livsstilsbranchen.

Mere end 350 topchefer og beslutningstagere fra den danske branche deltager normalt i TOPMØDE, hvor vi inviterer toptalere fra ind- og udland til at sætte fokus på de temaer, der fylder i branchen både nu og i fremtiden. Talerne de foregående tæller blandt andet CEO i Bestseller Retail Europe Finn Poulsen, daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, retail futurist Howard Saunders og globale kapaciteter fra Puma, JD.com, Alibaba, IKEA, McKinsey & Co. og Snap Inc. For blot at nævne et lille udpluk.  


Vi tror på, at vi kan udvikle branchen ved at lære af de bedste og i 2023 kan du opleve professor Mette Vinther Larsen (Aalborg Universitet), professor Carsten Rahbek (Københavns Universitet), Marie Busck (DM&T), Dorte Rye OIsen (BESTSELLER), Hendrik Alpen (H&M), Henrik Drusebjerg (Quintet), Henri Schulte & Fredrik Egeskov (Microsoft), Claudio Cavacini (Sales Force) og Svend Brinkmann. Se hele programmet her.

Priser

Medlemmer af DM&T, Sportsbranchen.dk eller Danske Guldsmede og urmagere: 2.250 (ex. moms)
Ikke-medlemmer: kr. 3.250 (ex. moms)

Alle priser er ex. moms. Bemærk, at momsen tillægges i betalingsvinduet.

Tilmeld dig TOPMØDE 2023 her 

 
 
"