Menu
Webinar:

Hvornår må man kalde et produkt ’bæredygtigt’? Og hvordan kommunikerer man om bæredygtighed?

DM&T sætter i to webinarer fokus på kommunikation om bæredygtighed og markedsføring af ’bæredygtige’ produkter. Deltag, så du undgår faldgruber og får inspiration til at skabe en troværdig kommunikationsplatform.

Eventdetaljer
Dato 9. december 2020 Sted Webinar
Tid 10:00 - 12:30 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

Det er vigtigt at kommunikere om bæredygtighed og forventninger om transparens er støt stigende. For mode- og tekstilvirksomheder omfatter en stor del af dette arbejde kommunikation om produkter, herunder markedsføring af produkter som særligt bæredygtige. Men virksomheder skal være opmærksomme på, at der eksisterer strikse krav til hvornår et produkt må markedsføres som bæredygtigt, grønt, etisk, miljø- eller klimavenligt.

For at gøre dig klogere på dette, arrangerer vi to webinarer, hvor du vil få oplæg fra bl.a. advokatfirmaet LIGA, In futurum, Ganni og Organic Basics. Ved at deltage i begge webinarer, får du en række enkle råd til, hvordan man kan generelt kan kommunikere om bæredygtighed og forståelse for de regler der gælder, når virksomheder anvender miljømæssige og etiske påstande i markedsføringen.

Oprindeligt havde vi planlagt et heldagsseminar om dette, men covid-19 og de mange restriktioner gjorde det vanskeligt. I stedet har vi sammensat to webinarer ud fra det oprindelige program. Vi anbefaler, at du deltager i begge webinarer, så du får overblik over både de juridiske og kommunikationsmæssige muligheder og udfordringer.

Webinar 1:

9. december fra 10.00 – 12.30: ”Miljø, etik og bæredygtighed i kommunikation og markedsføring – hvor går grænsen?”

Webinar 2:

11. december fra 10.00 – 12.00: ”Kommunikation, bæredygtighed og transparens – hvordan skaber man en troværdig kommunikationsplatform og imødekommer omverdenens forventninger?”

Webinarerne er gratis for medlemmer af DM&T. Er din virksomhed ikke medlem af DM&T kan du deltage i begge webinarer for kr. 500 ex. moms. 

Tilmelding sker til kursus@dmogt.dk senest de 7. december. Husk at angive, om du vil deltage i begge webinarer eller kun et enkelt og i så fald hvilket.

Bliv klogere på bæredygtighed med DM&T's toolbox

"