Menu
Webinar:

Bæredygtighedskravene stiger - Vi giver dig overblikket

NY dato: EU lancerer inden længe en række krav til mode- og tekstilbranchen, ligesom forbrugere, lovgivere og kunder generelt stiller større krav. Det får effekt på din virksomhed. Deltag i DM&T’s webinar, så din virksomhed er klar til at imødekomme de skærpede krav fra omverdenen.

Eventdetaljer
Dato 21. april 2021 Sted Webinar
Tid 10:00 - 12:00 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

Tekstilbranchen er for alvor kommet i EU's søgelys når det kommer til bæredygtighed og cirkulær omstilling af branchen. EU har annonceret at der vil komme en separat strategi for bæredygtige tekstiler i løbet af efteråret 2021 som en del af handlingsplanen for cirkulær økonomi fra marts 2019, og denne forventes at indeholde en række policy initiativer der vil folde sig ud over de næste år.

Derudover er der en lang række øvrige initiativer, som går på tværs af brancher, og som også vil få direkte konsekvenser for tekstilbranchen. Det gælder f.eks. en forstærket forbrugerdagsorden, som skal gøre det nemmere for forbrugeren at træffe et bæredygtig valg og som derfor vil øge kravene til hvornår et produkt må markedsføres som bæredygtigt. Og det gælder f.eks. også en ny bæredygtig produktpolitik som tekstiler bliver en del af samt krav om lovpligtig due diligence (nødvendig omhu) ift. mennesker og miljø, som vil øge kravene til virksomheders håndtering af f.eks. arbejdsforhold og miljøpåvirkning i leverandørkæden.

Vi har inviteret Jonas Eder-Hansen fra Global Fashion Agenda og Lars Fogh Mortensen fra EU’s Miljøagentur til en super spændende dialog, hvor de vil fortælle om de kommende initiativer, deres viden og arbejde på området - og gøre os klogere. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål.

 Webinaret er forbehold medlemmer af DM&T, og det er gratis at deltage.

Tilmelding via kursus@dmogt.dk

Spørgsmål kan rettes til Marie Busck

"