Menu

Webinar med VANA om producentansvaret på emballage

Med producentansvaret på emballage venter der de danske virksomheder en stor opgave med indsamling og indrapportering af emballagedata, men du kan få hjælp med dette webinar.

Eventdetaljer
Dato 18. april 2024 Sted Webinar
Tid 9 - 10 Tilmelding til Nederst på siden

Med producentansvaret på emballage venter der de danske virksomheder en stor opgave med indsamling og indrapportering af emballagedata. Der er dog hjælp at hente, da virksomhederne med fordel kan overdrage dele af ansvaret til en kollektiv ordning som VANA. VANA bidrager til den cirkulære økonomi ved at løfte virksomhedernes producentansvar på en miljørigtig, administrativt enkel og omkostningseffektiv måde. VANA er stiftet af Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug og Fødevare og DagSam, og har dermed nogle af dansk erhvervslivs stærkeste aktører i ryggen.

På dette webinar dykker vi ned I hvordan producentansvaret påvirker jer, hvordan I forbereder jer samt hvordan VANA kan hjælpe med, at I lever op til forpligtigelserne. VANA kommer med den seneste udvikling i implementering af det udvidet producentansvar på emballage i dansk lovgivning. Vi krydser fingre for at den endelige lovtekst er vedtaget inden webinaret afholdes.

Dette er det tredje og sidste webinar i rækken, hvor DM&T præsenterer de tre danske kollektivordninger på emballage, så vores medlemmer kan træffe et informeret valg om hvem de ønsker at samarbejde med, når lovgivningen træder i kraft. Denne gang er det VANA, I januar afholdte vi et med European Recycling Platform, og i marts med Emballageretur. Du kan som medlem modtage optagelse af webinarerne ved at skrive til Michelle Utzon-frank: mvu@dmogt.dk.

Tilmeld dig her

 
 
"