Menu

Livsstilsvirksomheden OYOY Living Design udvider ejerkredsen og gør klar til vækst med ny direktør

En ny partner og direktør med omfattende erfaring fra modebranchen træder ind i design- og livsstilsvirksomheden OYOY Living Design fra Herning. Han skal være med til at løfte virksomheden til næste niveau og udbygge væksten.

Grundlæggeren af OYOY Living Design Lotte Fynboe har valgt at udvide ejerkredsen med Søren Anker Hansen, som samtidig bliver livsstilsvirksomhedens nye direktør.
Grundlæggeren af OYOY Living Design Lotte Fynboe har valgt at udvide ejerkredsen med Søren Anker Hansen, som samtidig bliver livsstilsvirksomhedens nye direktør.

08. august 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Grundlægger og nuværende ejer Lotte Fynboe indgår et nyt samarbejde med Søren Anker Hansen, som pr. 1. august 2018 indtræder som medejer og direktør i OYOY Living Design A/S.

 

”Jeg har igennem en periode søgt en ny konstellation for OYOY Living Design A/S. Jeg ønsker selv at kunne fokusere endnu mere på den kreative del og det produktudviklende arbejde i dagligdagen, og derfor er jeg glad for at Søren Anker ser de samme muligheder i virksomheden, som jeg gør,” siger grundlægger Lotte Fynboe, ”Jeg byder ham velkommen og ser frem til det fremtidige samarbejde”.

 

Søren Anker Hansen vil som direktør få ansvaret for den daglige ledelse – herunder salg, indkøb og den forretningsmæssige udvikling. Lotte Fynboe vil som kreativ direktør varetage det overordnede ansvar for al design- og produktudvikling samt markedsføring. Søren Anker Hansen har erhvervet sig en andel af virksomheden og indtræder i samme ombæring i bestyrelsen.

 

Årelang erfaring fra BESTSELLER

Søren Anker Hansen kommer med solid en baggrund fra modebranchen, hvor han har været en del af tøjkoncernen BESTSELLER A/S i en årrække. Igennem de seneste 14 år har han arbejdet i flere positioner i wholesale og retail. Senest, og langt de fleste år, har Søren Anker Hansen arbejdet for datterselskabet BESTSELLER Retail Europe A/S, hvor han i ledende roller har beskæftiget sig med butiksdrift, ekspansion og ledelse af blandt andet ONLY og VERO MODA butikker i Europa. Senest har Søren Anker Hansen stået i spidsen for virksomhedens ambitiøse vækstplaner på de centraleuropæiske markeder Tyskland, Østrig, Schweiz og Luxemburg for ONLY STORES.

 

”Efter flere års flotte resultater ser jeg store muligheder og et enormt udviklingspotentiale i OYOY Living Design A/S, og jeg glæder mig til at bidrage med mine indspark i virksomheden,” siger Søren Anker Hansen og fortsætter:

”Jeg er imponeret over det niveau man har opnået siden grundlæggelsen for knap syv år siden og de stærke resultater, Lotte og de dedikerede og dygtige medarbejdere har kunnet fremvise. Jeg er desuden også stolt over, at Lotte ser den rette person i mig, og jeg glæder mig enormt til det samarbejde, der venter med Lotte, de ansatte og ikke mindst OYOY Living Design A/S’ kunder, leverandører og samarbejdspartnere”.  

 

Udvikling af eksisterende markeder og ekspansion til nye

Der vil fremadrettet være stort fokus på at opdyrke de eksisterende markeder, hovedsageligt i Europa, og finde endnu bedre fodfæste hos de mange loyale kunder, der allerede fører OYOY Living Design A/S’ produkter. Igennem et stærkt agent-netværk i flere lande end i dag og en styrket salgsorganisation, skal både OYOY LIVING og OYOY MINI – virksomhedens design-linje til børn og børneværelset – finde vej til langt flere butikkers og online-platformes hylder. Det skriver de to ejere i en pressemeddelelse.

Sideløbende er der stor interesse fra nye markeder specielt uden for Europa, og her ser ejerne frem til fremtidige samarbejder med stor ydmyghed og enorm spænding. Virksomheden står overfor en digital tilpasning, der skal komme kunder og samarbejdspartnere til gode, og specielt en fremtidig B2B-platform for virksomhedens kunder prioriteres højt.

 

Derudover fortæller de to ejere, at de løbende arbejder med med at styrke produktudvalget, ligesom de også vil se nærmere på muligheden for en eventuel opstart af nye designlinjer. Her har virksomheden senest oprustet med ansættelse af designer Anne Stensgaard, som bidrager med relevant erfaring indenfor produktudvikling i branchen. 

  

Lotte Fynboe og Søren Anker Hansen siger i pressemeddelelsen:

”Vi er meget tilfredse med hvordan fx design-linjen til børn og børneværelset OYOY MINI er blevet modtaget hos kunder og slutforbruger. Det giver blod på tanden til at produktudvikle endnu mere til OYOY MINI og her har vi mange spændende ideer at arbejde videre med. Sideløbende ser vi til stadighed et stort potentiale i OYOY LIVING hvor vi mærker en stor interesse fra mange sider i den skandinavisk forankrede designtradition. Her arbejder vi med flere nye muligheder for at styrke OYOY Living Design’s position til gavn for kunder og slutforbruger.”

Om OYOY Living Design

OYOY Living Design A/S er en design- og livsstilsvirksomhed, der siden opstarten i 2012 har oplevet en markant vækst. Produkterne sælges i dag til godt 1.000 kunder på 30 markeder gennem design- og livsstilsbutikker og online-platforme, og virksomheden har fokus på designprodukter til boligen samt designs til børn og børneværelset, med afsæt i den skandinaviske designtradition.

"